reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

okolice Jeleniej Góry..

dzień dobry mamuśki :-)
ja grafik będe mieć zapewne jakoś po weekendzie i wtedy się jakoś zgadamy :-)

heksa spojrzałam na Wasze zdjęcie ślubne i powiem tyle- znam Twojego K i Ciebie niby też, ale mnie nie będziesz pamiętać raczej bo ja gówniara byłam. aaaa i ostatnio się nawet u mnie w pracy widziałyśmy :-)

właśnie spojrzałam na mój suwaczek i co?? mój Młody kończy dziś 19 miesięcy :-)

reklama
całusy dla starucha :*
myślę, że na Chojnik to we wrześniu...dziewczyny ile nas pójdzie tyle pójdzie, a na pewno będzie super...
heksa moje dzieciaki też chodziły do 6 :)

inka85 toś mi teraz zadała zagadke.:szok::baffled::szok::-D:rofl2:
ja do sklepów to raczej tylko u siebie na Orlim zachodzę. no i zdjęcie jest z przed 10 lat to ślubne ja teraz 2x więcej waże. No może coś więcej zdradzisz. ja pamięć mam dobra. Obecnie w przedszkolu pracuje ale ponad 10lat pracowałam w handlu 5lat w barze który już nie istnieje na PKS-ie i później sklepy spożywcze jeden na os Robotniczym a później w Cieplicach.
A mojego K to skąd????? Kurcze pieczone opowiadaj szybko....:-D:tak:

anrad975 chodziły?? Ja już nie nadążam? masz starsze na tyle ze nie chodzą? Z suwaczków nie wiele wyczytałam.
Natalka była w zerówce idzie do 1 klasy do p. Mędoń wiesz coś potrafisz, mozesz jaka co?

ojejeju......:szok::baffled:

heksa więc K znam po sąsiedzku- tzn jego babcia i wujostwo to moi sąsiedzi- teraz mojej mamy bo ja już na wiosce mieszkam. on mnie pewnie nie pamięta bo ja siksa mała byłam ale za to jego kuzynów znam lepiej, Ciebie kojarzę z racji rodziny Twojego K a i siostrę Twoją ze SP także znam :-)
mała ta jelenia, oj mała :-)

A widziałyśmy się w Karpaczu, niestety odesłałam Cię z kwitkiem- a właściwie bez biletów/wejściówek.
już tyle napisałam, ze musisz pokojarzyć fakty :-)

a dzieci naszej anrad- to takie małe i duże :-)
chłopcy już jeden to gimnazjalista a jeden to licealista nawet

Ostatnia edycja:
hehe inka ładnie tak koleżankę z kwitkiem odprawić?
Heksa tak jak już napisała inka...mam stare i młode dzieci...stare już straszą mnie swoim potomstwem heeheehe co do 6 to akurat tej pani nie kojarzę. Moje pociechy trafiły tam już do klas starszych, ale ogólnie nie było najgorzej, ale nie było też tak super...:)
pogadamy jak się spotkamy :)

dzień dobry
ja dziś w pracy- ale tylko do 15 więc może jeszcze skorzystam z pogody.
Kolega z pracy wylądował w szpitalu więc teraz będziemy pewnie pracować non stop :-(

inka85 cos mi świta, mówi o przepięknym parku wodnym, co załatwiłam bileciki dla dzieci i nie znałam telefonu, czy cos tam takiego maila szukała.. chyba tam. To było No i Pamiętam Jak to Ty byłaś to przez mgłą. Jeśli chodzi o dzielnicę cudów to powinniśmy tam się też widzieć bo pół młodości na niej spędziłam a Włodek i Wojtek to ich tata moim chrzestnym jest. Więc Proszę cię bardzo ukierunkuj proszę masz brata 1 czy dwóch? Jeden to bokser? Ale miło mi bardzo. Intrygująco.... heheh.. :-D

anrad975:-D no to już mi w głowie troszkę jaśniej z tymi dzieciaczkami., z nami rok zerówki w tej szkole na razie mi siepodoba ja tam blisko mieszkam.
Teraz tez czasy się zmieniają i szkoła zaczyna dbać żeby ludzie do nich przychodzili bo mało dzieci to i podejście się zmienia ( marzycielka jestem co??:szok::-D)

Dareczka witam dziękuję i wzajemnie.

Ja dziś późno na łączach, późno w pracy, weeken miałam ciężki Zaległe Krzysztofa, bieżące Natalii i takie przy okazji, więc się działo. A Od 10- 15 siedzieliśmy na Sobieszowie na tamie i byłooo super...

No we wrześniu ma już luźniej, wiec mam nadzieję że nam się uda.

Heksa zgadza sie :-) to ja, ta siostra ale 3 braci :-)

U mnie 2 dni wolnego :-) luksus normalnie!!!

Byliśmy już na spacerze a pózniej wybieramy sie do mojej Bratowej, już na wylocie jest! Mówi ze chyba wody jej sie sączą wiec może ostatnia okazja brzuszek pogłaskać :-)

reklama
A no tak to już wiem i Ciebie kojarzę jako dziewczynkę.... hehe taka malutka z kręconymi włosami.:-D:-)
Bracia no tak chyba zapomniałam o najmłodszym:crazy: Przepraszam. strasznie się zmieniłaś. W życiu bym nie poznała a tam w pracy to nie poznałam przepraszam.:zawstydzona/y:

No to się dzieje moja koleżanka tez dziś wróciła już rozdwojona do domku z córeczka.

Ja jeszcze do 15 chyba posiedzę sobie w pracy a później nie wiem za oknami tak niby deszczowo...
to chyba wezmę się za prasowanie.

Do góry