Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mimo wszystko i tak sie tym trochę stresuje bo jestem ciekawa zostały mi jeszcze 3 dni brania ... Ehhh dodam, że staram się o dziecko, i pierwszy raz dostałam dupka bo na owu sie nie zapowiadało, następnie zaczynałam przygodę z clo owu była zatem dupek, 2gi cykl z clo nie zaskoczyło i dupek na wywołanie, a teraz owu była dupek na ew. podtrzymanie i ciach - krwawienie nie wiem co mam już o tym myśleć, cykle mam nieregularne, wyniki hormonów ksiązkowe, amh ok., a i tak cykle ni w dupke ni w oczko
dodam, że zawsze na okres mam mega wrażliwe piersi nawet na tydzien przed ... a tu cisza. A w pierwszym cyklu z clo szlo zgodnie ze schematem, owulka, wrażliwe piersi i okres. Pozdrawiam Was dziewczyny widzę, że nie jestem sama No ja właśnie biorę bo pękła mi torbiel i płyn z niej zatrzymała mi okres mam brać przez 10 dni lekarka powoedziala że jak dostane wcześniej to mam odstawić mam nadzieję że dostanę bo już chodzę napompowana jak balonOczywiście, że możliwe. Mój przykład, branie duphastonu na torbiel, pytałam czy jak dostanę okres przed końcem brania to przestać, pani doktor Odp ze nie dostanę okresu w trakcie brania i dostałam. Nie był to pojedynczy przypadek w moim doświadczeniu w braniu progesteronu