• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Okres wcześniej

Cześć. mam zachłoskę a mianowicie dostałam okres tydzień przed planowanym. Nigdy w życiu się to nie zdarzyło. Jak coś to zawsze w druga strone. Dodam ze cykle wąchają się 30-31 dni. Ten miał 21... natomiast w dniu kiedy to tak naprawdę miał przyjść okres miałam brązowy śluz. Po tej sytuacji było mi kilka razy nie dobrze, kilka razy wymiotowałam. Dodam ze 2 dni Przed cała sytuacja zaczęłam brać metforminie, nie sądzę żeby to się jakoś wiązało ze sobą. Aczkowiek nie wiem. Może ktoś miał podobą sytuacje.

reklama
Rozwiązanie
W życiu każdej kobiety zdarza się coś takiego, Alej i w jedną albo w drugą stronę ,albo jest mega skapy ,albo nie przyjdzie w cale ,ale skoro myślisz że to ciąża to zrób test ,skoro termin @ mina to test musiałaby już to pokazać
W życiu każdej kobiety zdarza się coś takiego, Alej i w jedną albo w drugą stronę ,albo jest mega skapy ,albo nie przyjdzie w cale ,ale skoro myślisz że to ciąża to zrób test ,skoro termin @ mina to test musiałaby już to pokazać

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry