Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A zabezpieczaliście się?Mam pytanie
Jeśli uprawiałam z chłopakiem seks i dwa dni później dostałam miesiączkę, która zaczęła się 3 dni wcześniej niż powinna ale była równie bolesna co poprzednie to jest jakieś ryzyko ciazy? Czy mogę być spokojna
Z góry dziękuje za odpowiedzi
TakA zabezpieczaliście się?
To po co pytasz, jeśli tak.
no to czym się przejmujesz?
Nie sprawdziliśmy czy prezerwatywa nie pękła, a ze był to pierwszy raz to mam straszne obawyno to czym się przejmujesz?![]()
Nie zaszłaś w ciążę.Nie sprawdziliśmy czy prezerwatywa nie pękła, a ze był to pierwszy raz to mam straszne obawy
Dziękuje, trochę mnie pani uspokoiłaNie zaszłaś w ciążę.
NIe musisz sprawdzać za każdym razem czy pękło czy nie pękło. Jakby pękło, to facet by zauważył, a nie ma potrzeby szukać mikropęknięć.
Możesz być spokojna. Po prostu dostałam okres wcześniej. Tak się zdarzaMam pytanie
Jeśli uprawiałam z chłopakiem seks i dwa dni później dostałam miesiączkę, która zaczęła się 3 dni wcześniej niż powinna ale była równie bolesna co poprzednie to jest jakieś ryzyko ciazy? Czy mogę być spokojna
Z góry dziękuje za odpowiedzi
Dziękuje, trochę mnie pani uspokoiła
A jeszcze mam pytanie. Jakie ma znaczenie czy się zabezpieczyliśmy. Jeśli byśmy tego nie zrobili a ja dostałam ten okres to jest mimo wszystko ciąża możliwa?