Cześć dziewczyny, patrzę że imprezka ze szpitala chyba tu się przeniosła :-) mam pytanie do mam które rodziły i ze szpitala wychodziły latem, powiedzcie co kupic maluchowi n a wyjście, ja osobiście nie jestem za przegrzewaniem dziecka uważam że tak samo jak dorosły odczuwa ciepło lub zimno, ale nie bardzo wiem co powiedza panie, które przy wypisie będą maleństwo ubierać. czy jak będzie gorąco to(oprócz czapeczki i skarpetek) wystarczy ramper (tzn taki pajacyk z krótkimi rękawkami i krókimi nogawkami? czy raczej jakies body z długim rękawkiem i śpioszki? no wiadomo że w foteliku jeszcze jakąs pieluszka się małego przykryje. wiem ze niektórzy uważają że lato czy zima to dziecko MUSI mieć ciepełko i trzeba je na długo ubierać. możecie coś poradzić??? z góry dzięki a apropo zakupów ja też ich nie cierpię jak muszę sobie coś kupić to jestem chora. Teraz np musze kupić jakies klapki no i nic nie mogę sobie znaleźć swoją drogą ze te które mii się pdobają na nogi mi nie wchodza bo mam tak spuchnięte :-( jak ja już bym chciała urodzić. Mam nadzieję że młody nei będzie czekał do końca i chociaz ze dwa tygodnie przed czasem przyjdzie na swiat.

6minut skakania sobie po dmuchanym zamku 5zł