Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A to jeszcze tak zapytam gdzie jest lepiej w tym Haqppy Clubie czy w Kuleczkowie?
My jak narazie byliśmy dopiero dwa razy w tym Kuleczkowie i Julcia oczywiście wychodzić nie chciała;-)
Tak dobrali mi fryzure do twarzy, potem jeszcze babeczka doradziła jak najlepiej układać...koloru ja nie zmieniałam wtedy.
A jak na czas jaki poświęciła moim włosom to cena mnie nie powaliła;-)
No i podcinanie grzywki potem gratis:-)
my już byliśmy w Kuleczkowie tyle razy że Dominiśka już tam za bardzo chodzić nie chce bo jest tym znudzona
a ta druga sala jest większa, ale nie ma takiego ruchu, właściwie to ma bardzo mały ruch. Ale dla urozmaicenia tez tam można chodzić, bo zawsze to jakaś nowość dla dziecka :-) tam jest jedna sala z kulkami, druga 'plastyczna', a trzecia z domkiem, autkami, zjeżdżalnią i takimi pierdołami ogolnie ;-)
kurcze, nakręciłam się na fryzjera mimo że chcialam zapuszcać włosy ale coś mnie ostatnio one męczą
i ja tak kurka mam... jak obetne to chce długie, jak mam długie to chce obciąć też tak macie?
Też tak mam;-)I szybko się nudzę włosami
Babeczka doradziła mi, ze lepiej mi będzie w długich włosach, więc zrobiła mi taką fryzurę do zapuszczania;-)
To co podajemy te profile na Nk?
no ja bym podała, bo jak kiedyś się spotkamy na ulicy to przynajmniej będziemy wiedziały, że my to my
tylko czy podajemy na privy, czy na forum wklejamy, a potem pokasujemy?
właśnie odebrałam twoje zaproszenie czyżbyście mieli swój własny dom?! jeśli tak to zazdroszczę! czy może mieszkacie z teściami? i śliczną masz córe ma sliczne włosy! a czemu nosi okularki?