reklama

Olkusz i okolice

,Jeszcze się pochwalę, choć do końca nie wiem czy dobrze robimy,a le wynajmiemy jednak to mieszkanie, gość nam troszkę spuścił z ceny, takze chyba 600zł + opłaty to nie jest tak tragicznie. Cieszę się bo mieszkanie jest naprawdę duże, więć będe sie magła z małą w chowanego bawić:laugh2:

Fajnie że udało Ci się znaleźć takie mieszkanie przynajmniej na swoim będzieci a zawsze to iaczej sie człowiek czuje:-)

reklama
ja zrobiłam je na serkach DANIO ;-) straszliwie słodkie to one nie są, ale są dobre :tak:

-----------ale dziś jestem wykończona :shocked2: mój R. wrócił z pracy dopiero po godz 19, więc prawie 12godzin byłam sama z dziećmi..
nie pytajcie jak sie czuje, bo nawet nie wiem jak opisać to moje zmęczenie.. :eek:

hej:) dolaczylabym do grupy ale nie za bardzo wiem jak.....prosze o wskazówki.bylam dzis na ktg i dalej cisza.....a czuje sie w miare....puchne mniej,cisnienie w normie wiec czekam sobie) fajnie ze juz tyle dziewczyn z nami:):):)i moze zaraze sie tym gotowaniem:):)jak tak dalej bedziecie pisac o tym...

co do nocnika....ja mojego szkraba uczylam od kiedy tylko nauczyl sie siadac(jakies 5/6 miesiecy),zawsze rano po przebudzeniu sadzalam go i dawalam ksiazeczke...bez wzgledu na to czy zrobil cos czy nie caly czas go chwalilam,robilam tak codzienni i takim sposobem do tej pory,a ma lat 4, robi zawsze rano kupke a wolac siku nauczyl sie jak mial 1,5roku...nocnik byl dla niego czyms naturalnym bo od 5 miesiaca na nim siedzial,chociaz na chwile.takze polecam sposó:)...ale sie rozpisalam......

anusiak u góry strony masz "twoje wiadomości", to odbierz zaproszenie do grupy i naciśnij "tak", czyli że chcesz dołączyć ;-)
a nie widziałaś się może z Wiolą w szpitalu?? bo ona została i leży tam (pisze bo nie wiem czy doczytałaś :tak: )

------
aha, umówiłam się do fryzjera na środe :-D ciekawe co mi zrobi na głowie i jak będe wyglądać! no i czy będe zadowolona:-D:-D

cześć babeczki

Mika wyglądają przepysznie placuszki - w sobotę zrobię na obiad dla siebie i córci bo mój mąż raczej slono woli jeśc :) - a jak nie sa bardzo słodkie to zawsze można cukrem pudrem posłodzić na wierzchu ;-):-D:-D:-D
ja to bardzo lubię jesć ale niestety nie mogę bo zarzz bym jak balon wyglądała - teraz w ciazy chyba jem mniej niz przed - co ja pisze nie chyab a pewno w pracy jem bułkę i w domu obiad ale zwykle zupę albo mieśo z surówką juz bez ziemniaków bo wiecej nie zmieszczę a i tak 10 KG mi przybyło :zawstydzona/y:
czasem na ciacha se pozwalam ale i tak zjem kilka tylko - normalnie bym raczej schudła a tak 9,5 dokałdnie na plusie mam :sorry2: ale sie pocieszam bo u gina była babeczka ciąża o 2 tygodnie starsza a przed wizyta juz miała +30 a po wyszła taka jakas zła to pewnie zaś jej przybyło

eldcia no ciekawa jestem jak nam wyjdzie to spotkanie na porodówce ;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry