mika85
podwójna mama ;)
jsorbek sama robię
ja ogólnie wszystko robię sama i rzadko kiedy zdarza mi się użyć czegoś gotowego
bo mam takie zboczenie zawodowe ;-) jestem edukatorem zdrowia, a głównie kręci mnie temat zdrowego żywienia i w tym kierunku też broniłam się jako magister. No i u mnie w domu to tylko zdrowe żywienie ;-) niektórzy się z tego śmieją,że ja taka zdrowotna.. ale z drugiej strony, wszyscy pytają czemu my wogóle nie chorujemy, czemu jesteśmy szczupli.. no a ja wiem ;-)
ja ogólnie wszystko robię sama i rzadko kiedy zdarza mi się użyć czegoś gotowego
bo mam takie zboczenie zawodowe ;-) jestem edukatorem zdrowia, a głównie kręci mnie temat zdrowego żywienia i w tym kierunku też broniłam się jako magister. No i u mnie w domu to tylko zdrowe żywienie ;-) niektórzy się z tego śmieją,że ja taka zdrowotna.. ale z drugiej strony, wszyscy pytają czemu my wogóle nie chorujemy, czemu jesteśmy szczupli.. no a ja wiem ;-)
jak ja lubię tam chodzić
Mika przekonaj mojego męża do zdrowego odżywiania:-) Ja tylko czekam aż będziemy mieć swoją kuchnie i od razu biorę się za siebie i za niego, trzeba mu udowodnić, że to co zdrowe nie oznacza to samo co niedobre;-)
Napewno damy jakies pieniążki ale chcielibyśmy żeby mała miała jakąś pamiątkę. Jak możecie to proszę doradźcie
a ty leki bierz i wszystko będzie dobrze ;-) a nadal chodzisz do krzysztofors.?