lysa_d
Fanka BB :)
U nas kupek jest też kilka, jedna ogromnapo nocy i 3,4 oprócz tego mniejsze :-) w ciągu dnia. Jak na razie nie było żadnych przestojów:-).
Ostatnio mam wrażenie, że piersi jakby mniej niż zwykle przybierały, może to kryzys się zaczyna ?? Póki co Mały się najada i nie płacze, ale ze strachu pije litrami wodę mineralną i herbatkę piję na laktację, nie wiem czy to pomaga ale chyba nie zaszkodzi.
Jesteśmy po pierwszej długiej podróży autem. Adaś w jedną stronę spał krótko, trzeba go było zabawiać i oczywiście musiała być kupa :-). Jak wracaliśmy spał całą drogę aż byłam w szoku:-).
Dziewczyny może to głupie pytanieale kiedy można malucha położyć na podusi??, bo ja cały czas jej nie używam a może powinnam![]()
bylasia- z tego co gdzies czytalam podobno nie powinno dziecko spac na poduszce ani byc przykryte kolderka az do 1 roku zycia ale tak jak wspomnialam, nie moja decyzja tylko gdzies w ktorejs z ksiazek bylo napisane ;-) ale mysle, ze jest to jakas prawda bo probowalam (jak jeszcze bylam w ciazy) kupic jakis wlasnie zestaw kolderka-podusia dla niemowlakow i nigdzie czegos takiego nie moglam znalezc wiec nie wiem