reklama
Wiesz co Amelka, mi pediatra powiedziała, że miała przypadek bardzo wysokiej gorączki. Nic nie pomagało z farmaceutyków. Kazała dziecko wsadzić do chłodnej - zimnej wody i wezwać pogotowie.
Poza tym, jak odpuścisz czasem padniętemu dziecku kąpiel, to będzie miało jeden dzień dziecka więcej

no chyba, że lubi się kąpać 
Kurcze, okropne to niecycowe jedzenie. Amelka meczy sie z kupka. steka, steka, czasem poplakuje i wychodzi troszeczke (kuleczka plasteliny). Wczoraj tak 3 razy, dzisiaj tez.
Daje jej pic, czy moge cos jeszcze zrobic?
Poza tym, jak odpuścisz czasem padniętemu dziecku kąpiel, to będzie miało jeden dzień dziecka więcej

Kurcze, okropne to niecycowe jedzenie. Amelka meczy sie z kupka. steka, steka, czasem poplakuje i wychodzi troszeczke (kuleczka plasteliny). Wczoraj tak 3 razy, dzisiaj tez.
Daje jej pic, czy moge cos jeszcze zrobic?
Ostatnia edycja:
boozqowa
Październik 09'
a ja mam pytanie odnośnie wit.D3 dajecie ja swoim dzieciaczkom jeszcze??
Pewnie;-)
a ja mam pytanie odnośnie wit.D3 dajecie ja swoim dzieciaczkom jeszcze??
Ja ciągle daje, nawet ostatnie 2 tyg miała zwiekszoną dawke do 2 razy po 2 krople, bo jej się troche główka pociła przy jedzeniu, pediatra mówiła że tak się dzieje jak dziecko rośnie szybko a ma mało tej witaminy. Teraz jest ok i wracamy do normalnej dawki

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
My też dajemy
monisia1979
Fanka BB :)
Karcia,my też dajemy wit.D,ją się podajędość długo,bo chyba do dwóch lat dziecka.Tylko latem się nie podaje najczęściej,bo tą witaminkę czerpie maluch ze słoneczka 

Ostatnia edycja:
reklama
ile miesięcy ma synek?? my zaczynamy 4 z pampersa i są troszke za duże
Urodził sie 8 października, czyli za tydzień bedzie miał 6 miesiecy.
Ostatnia edycja:
Podziel się: