reklama
hehehe ja juz dawno chcialam was zapytac o stópki..ale widze, że wszystkie maluszki maja spore..mój ma 11-11,5..cm :-)..i ma bardzo duże dłonie..takie męskie..wszycy zwracaja mi na to uwagę ;-) flache trzyma sobie sam
i nie ma problemu z chwytaniem zabawek, grzechotek itp.
sprawdziłam też że jest tzw. żywczykiem (wg książki Tracy Hogg - Język Niemowląt)..ma bardzo dużo wymienionych tam cech
oj będzie sie dzialo 

sprawdziłam też że jest tzw. żywczykiem (wg książki Tracy Hogg - Język Niemowląt)..ma bardzo dużo wymienionych tam cech

Ostatnia edycja:
catedra
Fanka BB :)
Kajtuś jest wogóle bardzo męski:-) normalnie tego testosteronu po tatusiu to ma sporo.... tacy faceci są seksownihehehe ja juz dawno chcialam was zapytac o stópki..ale widze, że wszystkie maluszki maja spore..mój ma 11-11,5..cm :-)..i ma bardzo duże dłonie..takie męskie..wszycy zwracaja mi na to uwagę ;-)

catedra
Catedra..on i tak jest juz "zarezerwowany" :-) dla....Zosi ;-)
taaaa.... a ostatnio na podrywie u Agatki był

no i muszę zapytać co Maks i Aleks na to... Gemelo się zmartwi, że nie będziemy rodziną:-)

wiesienka123
mama Asi
a u nas 9:-)
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
mamy mały sukces.... młoda wypiła moje mleko z butelki i poprawiła 20 ml bebilonu pepti.
Plan jest taki, że odciągam przez kilka dni i 2x dziennie podaje jej w butelce (tak jak będzie jak wrócę do pracy), jak się przyzwyczai i jedzenie nie będzie okupione lamentem to będę jej mieszać pół butelki mojego+pół bebilonu pepti - zawsze to smak trochę inny :-)
Może się uda, w końcu to jeszcze 14 dni.
Plan jest taki, że odciągam przez kilka dni i 2x dziennie podaje jej w butelce (tak jak będzie jak wrócę do pracy), jak się przyzwyczai i jedzenie nie będzie okupione lamentem to będę jej mieszać pół butelki mojego+pół bebilonu pepti - zawsze to smak trochę inny :-)
Może się uda, w końcu to jeszcze 14 dni.
monisia1979
To u nas Młoda ma jakąś krótką stópkę,bo tylko 8 cm 

.No ale ja też nie mam dużej stopy,więc może ta Córa się we mnie wdała?Ja teraz noszę numer buta 35 lub 36 zależy 

Abeja,powodzenia z butlą,mam nadzieję,że z dnia na dzien będzie coraz lepiej

Abeja,powodzenia z butlą,mam nadzieję,że z dnia na dzien będzie coraz lepiej

reklama
wiesienka123
mama Asi
abeja - powodzenia, pewnie ze sie uda

Podziel się: