• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opieka nad chłopcami - noworodkami

dreamgirl

Fanka BB :)
Dziewczynki, zakładam nowy temat, bo...
Dziewczynką łatwiej się zaopiekować i zadbać o higienę intymną, bo same jesteśmy dziewczynkami.
Ale jak to jest z chłopakami? Trzeba im coś obsuwać? Ten napletek? Co z tym robić? W ogóle coś? Pomóżcie, bo nie mam pojęcia...

reklama
haha dziewczyny, a ja sie bałam dziewczynka zaopiekowac, chlopcem duzo łatwiej, bo u dziewczynki to trzeba przecierac w odpowiednia strone, a to jakies infekcje

co do sciagania tego napletka to sa podzielone opinie, a ja jakos sie za bardzo nie interesowalam sie i nie sciagalam, bo i siostra jedna tego nie robila, a jak kolejna miala synka to sie wypytala sasiadki co na dziecicym pracuje i sie okazalo, ze trzeba, bo czesto przez te nieściaganie trafiaja do nich z jakimis infekcjami, ale powiem wam ze ja jakos bym sie chyba bała :D

Ja tam nic nie obciagalam ; ) z tego co pamietam to przez rok czy dwa nie wolno. Raju jak dawno to bylo :)i tak nanaprawdę to higiena chlopca jest duzo prostrza :) u dziewczynki jest tyle zakamarkow do umycia i łatwo o infekcje a szczególnie po kupkach.
Chłopcy sa prości w obsłudze :)

Ja tam nic nie obciagalam ; ) z tego co pamietam to przez rok czy dwa nie wolno. Raju jak dawno to bylo :)i tak nanaprawdę to higiena chlopca jest duzo prostrza :) u dziewczynki jest tyle zakamarkow do umycia i łatwo o infekcje a szczególnie po kupkach.
Chłopcy sa prości w obsłudze :)
Hm, a czemu moja siostra swojemu synkowi tam coś czyści pod napletkiem? I że to bolesne jest dla niego? Może ona po prostu źle coś robi??? Masakra jakaś aaaaaaa!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry