reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

Majka Zuzka sie przebudza codziennie w nicy jak zabijam komary :wściekła/y: a dzis obudzila sie o 5.40, wziełam ja do siebie i zasnela jeszcze na godzine. Jak sie obudzila byla 6.43, dałam jej mleko, przebrałam pampers i wsadziłam do wózka, ale nie chciała spac, wiec wsadziłam ja do lozeczka, dałam mnostwo zabawek i kazałam sie bawic. Samej udało mi sie podrzemac. Ona bawiła sie prawie 2h i ok 8.15 zaczeła sie robic senna wiec wstałam, do wózka i uspiłam ja i tak spałysmy do 11.15.
Ostatnio coraz czesciej wsadzam ja do łózka i niech sie uczy sama bawic. najpierw strasznie marudziła, ale sie w koncu nauczyła.
Nie jest to jednak zaawa w ciszy bo na całe gardło rozstawia zabawki po kątach łózeczka..

reklama
Ty "wyrodna" nie narzekaj, bo mój synio idzie spać o 22.00 i wstaje o 6.00:wściekła/y:, a ja ciągam nosem po ziemi cały dzień:crazy:.
hehe:-pnie narzekam:-pale wiesz:rofl2: mam jeszcze starsza na glowie a ona beznadziejnie spi w nocy, pare razy sie budzi z placzem:angry:i tez domaga sie butli..
no ale pisalam juz,ze jestem pelna podziwu co do twojej osoby:-pze jeszcze masz sily forumowac po nocy:-pi potem idziesz jeszcze do pracy

hehe:-pnie narzekam:-pale wiesz:rofl2: mam jeszcze starsza na glowie a ona beznadziejnie spi w nocy, pare razy sie budzi z placzem:angry:i tez domaga sie butli..
no ale pisalam juz,ze jestem pelna podziwu co do twojej osoby:-pze jeszcze masz sily forumowac po nocy:-pi potem idziesz jeszcze do pracy

Antosiowa jak masz jakies super turbo dopalacze to zdradź nazwę, bo ja od wtorku tez do pracy ide i milo by bylo miec tyle energii co Ty:-p:-D. A i inne mamy tez z chęcią poznają Twoje tajniki;-):rofl2:

Dziewczyny pomozcie mi:-(.Dominik dostal potowki i szczerze piszac niewiem co mam z tym robic.Wiem ze mam go nie przegrzewac ale w tych upalach juz niewiem co robic:no:.Ubieram go jak najlzej i w materialy przeposzczalne powietrze,ale niewiem czym go smarowac:no::zawstydzona/y:

ARYAN TEZ DOSYC CZESTO MIAL POTOWKI :tak:ALE GO WYCZULAM I WIEM JAK GO UBIERAC TERAZ I JUZ ICH NIE MA POPROSTU UBIEZ GO W SAMEGO PAMPERSA W DOMU A NA DWOR NIE ZAKLADAJ BUCIKOW ANI SKARPETEK:tak:JA TAK ROBIE I TERAZ STARAM SIE NIE DOPOSCIC POTOWEK:tak:A I JESZCE JEDNO JAK MALEMU JEST GORACO TO KARK BEDZIE MIAL SPOCONY PATRZ I JAK TAK BEDZIE TO POPROSTU ZDEJMIJ MU COS KOSZULKE ALBO SPODENKI;-) TYLE CO MOGE CI PODPOWIEDZIEC:-)

Dziewczyny pomozcie mi:-(.Dominik dostal potowki i szczerze piszac niewiem co mam z tym robic.Wiem ze mam go nie przegrzewac ale w tych upalach juz niewiem co robic:no:.Ubieram go jak najlzej i w materialy przeposzczalne powietrze,ale niewiem czym go smarowac:no::zawstydzona/y:

można przetrzeć spirytusem salicylowym delikatnie. i posypac mąką ziemniaczaną

reklama
Do góry