Viola1978
Fanka BB :)
Zastanawia mnie tylko jakie potem powinny być pieluchy? Pampersy New Baby 3 są tylko do 7kg.![]()
Active Baby - trójki są od 4 do 9 kg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastanawia mnie tylko jakie potem powinny być pieluchy? Pampersy New Baby 3 są tylko do 7kg.![]()
No tak od 4 do 9 kilo wię chyba łapiesz się wagowo??? Któraś z dziewczyn pytała sie czy pampersy są czymś powlekane bo na pupie dzieciaczka jest taka warstwa. Teraz zauważyłam że na opakowaniu jest pokazane że rzeczywiście są powlekane jakimś lotionem.... Urzywam tylko pampersów bo hagisy nie przylegały Konstancji do nóżek i zawartość wylewała sie natychmiast...Active Baby - trójki są od 4 do 9 kg.
Witaski
co do butelek i smoczkow Lovi to dla nas rewelacjaa Wy jakich butelek i smoczkow uspokajaczy używacie dla swoich maluszkow?