reklama

Opieka nad maluszkami

OSINKO Cieszę się, że Wam się układa. Byle do przodu, byle coraz lepiej.
dziękuję!!

zaczyna się powoli układać, choć ja jestem niecierpliwa i chciałabym JUŻ wszystko miec poukładane!!!!

tzn. i NIN (bo czekam jeszcze)
i mieszkanie własne (choć średnio mi się na razie opłaca)
i zacząć już szkołę (a jeszcze nie dzwonili, mają komplet)
i pracę dla K (ale jest problem z Agatką i w sumie moja wypłata wystarczy z zapasem:-) co jest szokiem w porównaniu z PL i naszymi 2 wypłatami)
i 1000000 innych rzeczy:-p;-);-);-)

najważniejsze, że mam internet i Was :-) i konto w banku:-D
\
zmykam się kąpać, u mnie 5:22, wstałam wczesniej, bo nie mogę spać ostatnio w nocy:sorry2:

reklama
Osinko - jesteś niesamowita z tym rannym wstawaniem ... i w ogóle niesamowita z radzeniem sobie :-D:-D trzymaj się (ale nas tu kusisz tą Anglią:tak:)

pisz co ładnego Agatce kupiłaś!!

Maks od jakiegoś czasu ma taką cieniutką podusie - prawie sama powłoczka - dałam mu ją żeby miał coś milusiego do przytulania - śpi raczej z nią a nie na niej:-D

Szym też ma takiego płaskiego placuszka do spania, którego baardzo kocha, ale on od urodzenia NICZYM nie daje się przykryć, więc ta podusia to jedyna pościel (poza prześcieradłem) :-D

Kinia- my właśnie kilka dni temu dalismy Antosiowi pod glowke poduszeczkę , bardzo mu sie podobało spanie na niej:-D:tak::tak::tak: , jakis czas temu kupilismy komplet pościeli antyalergicznej...ale wtedy byl za maly jeszcze przykrywalismy go maleńką kołderką ...wlasciwie kocykiem w powłoczce, ale poniewaz Antek wyrósł teraz postanowilismy że zmienimy. Planujemy takze zmiane łóżeczka , na normalne, mysle ze takie które rosnie razem z dzieckiem ...ale to chyba może w polowie roku . na razie śpi w jeszcze w łóżeczku... na zdjeciowym wkleje fotki Antka jak śpi w nowych piernacikach hehehe:-D:tak:;-):cool2::rofl2::rofl2::rofl2:

moi śpią od zawsze na małych podusiach - placusiach

specjalnie szukałam pościeli antyalergicznej z płaskimi podusiami i znalazłam

zresztą z mojej pościeli dla maluchów (szytej pod wymiar ) jestem bardzo zadowolona w całości :)

jak ktoś planuje zakup to polecam bardzo hollofil ja ma alerban ale są i odrobinę tańsze nie alerbany (mój)

i podusie w nich to rewelka.

Osinko - jesteś niesamowita z tym rannym wstawaniem ... i w ogóle niesamowita z radzeniem sobie :-D:-D trzymaj się (ale nas tu kusisz tą Anglią:tak:)

pisz co ładnego Agatce kupiłaś!!

Agatce na razie nic nie kupuję, bo już obkupiłam w pierwszym tygodniu przyjazdu :cool2:
dzisiaj sama zaszalałam (wypłata!!!) i kupiłam sobie 3 spódnice (do kompletu do kurtki, która kupiłam wcześniej), 2 x spodnie i bezrękawnik :cool2: aaaaaa i masę seksownych majteczek + 3 biustonosze, bo były straszne przeceny z powodu zbliżającego się dnia matki :-)

kierowca jak po mnie podjechał (byłam w przerwie na lunch) to od razu otworzył bagażnik ihihihihihihi:cool2: i westchnął ehhhh kobiety :szok::-D

właśnie robiłam w domu przymiarki i męczyłam Krzyśka - musiał koniecznie patrzeć i podziwiać hihihi:sorry2:

a z tym wstawaniem, to uwierz koga - ja:sorry2: nie mogę się doczekać kiedy do pracy wyjdę :cool2: strasznie ją lubię!!!

Osinka, Izka podnoszą mnie na duchu - pracę można lubić :)

może to rzeczywiście zaraźliwe :)

ja od dziś mam jedną pracę i zaczynam odpoczywać zarówno od pracy jak i od jednej pensji :)

reklama
moi śpią od zawsze na małych podusiach - placusiach

specjalnie szukałam pościeli antyalergicznej z płaskimi podusiami i znalazłam

zresztą z mojej pościeli dla maluchów (szytej pod wymiar ) jestem bardzo zadowolona w całości :)

jak ktoś planuje zakup to polecam bardzo hollofil ja ma alerban ale są i odrobinę tańsze nie alerbany (mój)

i podusie w nich to rewelka.

Azik - ja właśnie tą pościel mam alerban hollofil... jest rewelacyjna....zresztą ..ja chyba Ci kiedyś o niej wspominałam ..jak szukałaś pościeli dla swoich maluszków ...teraz zastanawiamy sie z moim K nad zakupem dla nas takiej pościeli :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry