reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszkami

Sylwuś- mam nadzieje że Kacperek ..już dzisiaj lepiej się czuje ...ale skąd taka wysoka goraczka ..bidulek????

Azik - biedne chłopaki ..skąd taka goraczka ...???

reklama
u Bartka zapalenie oskrzeli wysyłane najprawdopodobniej atakiem uczulenia :(

dziś jest lepiej, dużo lepiej, temperatura w nocy masakra, ale od rana utrzymuje sie tylko ok 38.

chyba antybiotyk zaczął działać, no i dzisiaj zjadł kawałek bułeczki.

ja właśnie wróciłam ze strajku...

azik u nas tez taka nocka tem.39-40...........teraz odpukac nie ma...........za to kupki brzydkie,wodniste i ze sluzem:-:)baffled:choc nie ma ich duzo od rana 2 ale brzydkie sa

a ma ktoras w domu orsalit?zgubilam ulotke i nie wiem w razie co jak to rozcienczyc(na 12kg masy)

Catherinka - Bartuś już prawie stanął na nogi

za to mam wyniki wymazu Piotrusia, po wczorajszym 40 stopniach temperatury dzisiaj już ok 37, ale są pneumo ... znowu :(

zastanawiam się czy to nie przez tą piep... szczepionkę do nosa co dostał od laryngologa, wszystko się zaczęło po niej, pewnie był już jakiś gorszy a laryngolog mu jeszcze dowalił gotową pożywką.

jak wczoraj przyszłam z pracy i zobaczyłam na termometrze 40.4 normalnie zdębiałam, a jeszcze zadzwoniłam do laboratorium i usłyszałam ze pneumo, zaraz pojadę i dowiem się na co wrażliwe, bo nie wiem czy to , co dostaje jest trafione.

Wracając do tematu bucików: gdzie można zobaczyć/kupić te Superfit i Geoxy? Są może w jakiś sieciach? Patrzyłam w necie, to Superfity tylko na allegro chyba...

reklama
Catherinka - ja wlaśnie tez szukałam superfitów:tak::-D:-D i znalazłam informacje że Super fity dostepne sa w sieci sklepów z obuwiem HUMANIC ..a geoxy to w duzych centrach handlowych sa salony GEoxa..u nas w sklepie Bartka sprzedawane tez są GEOXY:-D

Do góry