Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój Mateusz do 4 wrzesnia tez z tatusiem a potem z babciami, bawią sie znakomicie moje dwa chłopakikasianka pisze:ja już niedługo będę musiała zostawić Igę z....tatusiem ;D
mamaoli pisze:mokkate to chyba najlepsze wyjście
Osinko,a moze zastanow sie albo napisz sobie wszystko to czego nie chcialabys zeby opiekunka robile albo nie robila i w otkrytej rozmowie jej to powiedz.Mysle ze tak bedzie latwiej,bo ty bedziesz spokojniejsza ze przekazalas swoje wymagania,a ona tez bylaby spokojniejsza bo znalaby granice pzry ktorych musi sie trzymac.No i jakos nie czulaby sie co chwile krytykowana,a ze jest osoba starsza,to nie byloby dla niej zbyt przyjemne i mogloby reflektowac na wasze relacje i na jej z Agatka.No wiesz- poszukac sposob zeby wszyscy byli zadowoleniosinka pisze:wkurzyłam się wczoraj na nianię
niania wyszła na spacer z Agatą, ja po jakiejś pół godzinie wyszłam na balkon wieszać pranie, patrzę, a niania stoi pod blokiem i gada z jakąś kobietą, a gdzieś 4/5-letnie dziecko dotyka Agaty i bawi się jej zabawkami
dostałam szału :
zjechałam na dół i powiedziałam niani, że nie życzę sobie by moje dziecko dotykały obce osoby wrrrrr
dzisiaj jej to jeszcze raz przypomniałam, mam nadzieję, że będzie tego przestrzegać![]()