reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opole lekarz

Aleksa19

Początkująca w BB
Hej, od maja 2024 staraliśmy się o dzidziusia w marcu wyszły dwie kreski lecz niestety w kwietniu poronienie samoistne. Od tamtej pory zaczęłam robić testy owulacyjne i sprawdzać czy dochodzi do owulacji poprzez monitoring ponieważ mam plamienia tydzień po owulacji. Byłam u dwuch ginekologów robiłam badania hormonalne i powiedzieli że wszystko jest w porządku, a nie jest. Plamienia cały czas nie przechodzą. W tym miesiącu 19.09 miałam owulację a od 23.09 mam plamienia dziś 28.09 miesiączka. Kolejny miesiąc pod rząd. W zeszłym miesiącu badałam Progesteron był powyżej 10 ngml 7 dni po owu. Czy jest ktoś w stanie polecić mi ginekologa na NFZ w Opolu który specjalizuje się w zaburzeniach miesiączkowania? Staramy się dalej ale chyba przez to nic nie wychodzi.

reklama
Na NFZ to średnio , idź prywatnie do
Ziętek , więcek , Magdalena Zawadzka- duliniec

W Opolu jest też poradnia leczenia niepłodności na NFZ ( musi minąć rok starań żeby wpisali na wizytę )

Do góry