reklama
O rany jestem w szoku
Niesamowite jest to jak sie roznie dzieci rozwijaja. No i co tu patrzec na ksiazkowe regułki...skoro zycie pokazuje ze dzieci w tym samym wieku a tak sie roznia rozwojowo. Moj nawet sam siedziec jeszcze nie potrafi...no moze pare sekund a tu dzieciaczki stoja, niezle! Brawo dla zuch dziewuszek

Lilith Judyta to mi troszkę z bużki moją Marysię przypomina. Podobne prawda? Niezła z niej akrobatka.
A jak moja dziś zostawiłam na macie i przyszłam a ona pod ścianą!!!! Nauczyła się przewrac z brzucha na plecy i zaczęła się turlać. Coraz lepiej siedzi. I zaczeła zarzucać noge i ręke na barierkę łożeczka. Jutro trzeba koniecznie opuścić łóżeczko!!!!!!
A jak moja dziś zostawiłam na macie i przyszłam a ona pod ścianą!!!! Nauczyła się przewrac z brzucha na plecy i zaczęła się turlać. Coraz lepiej siedzi. I zaczeła zarzucać noge i ręke na barierkę łożeczka. Jutro trzeba koniecznie opuścić łóżeczko!!!!!!
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
lilith żebyś wiedziała, że już nigdzie jej spokojnie nie mogę zostawić samej. Jedynie w wózku jak jest przypięta, ale tam za długo nie chce siedzieć. A jak jest gdzie indziej to też się wspina na wszystko i wstaje.
Lilith oooooooooooooo w morde
)))))))))))))))))) to jest przecież niemożliwe SZOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
))))))))))))) brakło mi słówGłuszek faktycznie twoja Marysia jest podobna do Judytki, albo Judytka do Marysi 
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Lilith zatkało mnie krótko pisząc moja ma 6m-cy na karku i nawet sie nie odwraca a Twoja takie cuda wyczynia rewelacja no super tylko pozazdrościc.
Podziel się: