reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

super super,ja widze ja z dnia na dzien nasze dziecko rosnie,,ostatnio w lostrze przegladalysmy sie z Stokrotka i tak sobie myslalam:"byla tak pycia pare miesciecy temy,a teraz,roznie tak szybko,duzo spi w ciagu dnia i widac jak sie zmienila,czy wy tez widzicie te zmiany u was???OSTATNIO jeszcze nic sie nie dzialao,bya mala bobaskiem,a teraz robi sie z niej mala dziewczynka:-) :-) :-)
och jak sie ciesze ze ja mam,juz sie do nas przytula i to jest takie kochane:happy:

reklama
Gratulacje dla wszystkich nowych wyczynów naszych majówkowych bąbli :-D

Naszym nowym osiągnięciem jest chodzenie przy meblach, łóżku itp., czasami się też puszczamy i postoimy kilka sekund :-)

OOOOOOOO Angie super, pewnie ALuś za pare dni będzie robił Ci porządki w domu :-) ;-)

Gunia, moja też już od jakiegoś czasu chodzi po meblach :))))))))

Ale i tak od jakiś 2 tygodni nic się nowego nie nauczyła :dry:

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKOW!!!

Moja tez juz od dawna chodzi przy wszystkim, ale boi sie puszczac. Jest strasznie ostrozna i nie pusci sie za chiny... :-(

super super,ja widze ja z dnia na dzien nasze dziecko rosnie,,ostatnio w lostrze przegladalysmy sie z Stokrotka i tak sobie myslalam:"byla tak pycia pare miesciecy temy,a teraz,roznie tak szybko,duzo spi w ciagu dnia i widac jak sie zmienila,czy wy tez widzicie te zmiany u was???OSTATNIO jeszcze nic sie nie dzialao,bya mala bobaskiem,a teraz robi sie z niej mala dziewczynka:-) :-) :-)
racja, ja też jak patrzę na Weronikę, to widzę jak bardzo się zmieniła, już nie taki bobas tylko właśnie dziewczynka :tak:

GRATULUJEMY WSZYSTKIM.:-D

Ewe nic nowego nie robi, bo doskonali trudne czynności: chodzenie, raczkowanie, itp.:-)Poczekaj trochę, na pewno zaraz z czymś wystrzeli:tak:

reklama
Do góry