reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

ja jeszcze nie kupiłam nocnika - nawet się jeszcze nad tym nie zastanawiałam... Weronika na pewno jeszcze nie kumałaby o co w ogóle chodzi

reklama
moj dostal na gwiazdke nocnik ale siedziec na nim nie chce, traktuje go jak zabawke bo jak mu puszcam muzyczke to od razu sie usmiecha, nawet jak jest bardzo smutny.

Muszę się pochwalić, że Ania nauczyła się schodzić z kanapy :tak: Jeszcze to musi poćwiczyć, ale ogólnie w większości wypadków nawet się nie zachwieje. Bardzo chcieliśmy, żeby jak najszybciej nauczyła się bezpiecznie schodzić, bo wtedy jest większe prawdopodobieństwo że sobie nie zrobi krzywdy gdybyśmy nie zdążyli jej złapać.

Brawo!!!!
My teraz czekamy na buty:) zobaczymy jak bedzie w nioch chodzic.Bez chodzi juz doskonale.po calym domu...w kolko i potrafi przejsc przez takiego jakby proga- mamy barierke oddzielajaca salon od sypialni i ladnie to przekracza:)

gratuluje postępó wdzieciaczków jak tak czytam co wasze dzeci już potrafią to sie za głowe łapie i zastanawiam sie czy Szymon aby tez jest z maja:-) żrtuje Szymcio nie umie łapnąć raczkowania ale przemiescz sie na pupie no i wstaje łapiąc sie wszsytkiego najlepiej moich włosów:)

lilith to świetnie sobie Judytka radzi :tak: Brawa, brawa i jeszcze raz brawa
oleńka gratulacje dla Szymusia :-) Na pewno wkrótce będzie śmigał. Nic się nie martw. Jeszcze będziesz tęsknić za takimi dniami, że się nie ruszał ;-)

Ogromne glatulacjie dla babasow,tyle nowych osiagniec wooooooooooow

My nocnki kupilismy juz miesica temu,raz sprobowalam i mala tak sie bala na nim siedziec,ze postanowilam przestac probowac na razie,pewnie jeszcze nie jeste gotowa i tak dziwnie siadac na cos pod czym masz
dziure:-D Tak to jest dzieci ktore rozwijaaj sie szybciej sa gotowe na nowe wyzwania,a te ktore normalnie sie rozwijaja to tylko moze mama zdecydowac kedy bedzie gotowe;-) My jeszcze poczekamy

Natala na pupier porusza sie calkiem niezle w sekundzie siadzie sam z lezenia,zaraz sie przekreci na brzuch,tak po pokoju przewedruje,wszystko ja interesuje,kable,kartki,chusteczki.Dzis przez 20mni patrzyla na bajke w tv:-) Bardzo ruchliwa sie zrobila

reklama
Gratulacje dla wszystkich maluszków!!!

U nas totalny zastój jesli chodzi o osiągniecia umysłowe baba papa i ej a fizycznie MASAKRA!!!! trzyma się wszystkiego zaczyna chodzić nie boi sie więc co chwile krzyk i łepetyna czerwona:wściekła/y:

Do góry