reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Mój od dwóch dni nic tylko na stojaka podskakuje i mam problem z umyciem pupy po kupcianiu bo mi zaraz z umywalki wyskoczy :) :) :)
i zaczyna przewracać się z brzuszka na plecki i robić mostek :) :)

No prosze Brawo! A mi dzis nie do smiechu, bylismy na szczepionce i niestety nie dostał jej bo dał taki popis...ze jakby wogole ta głowa mu leciała do tyłu jak lekarka go ciagneła za raczki :-[ Na brzuchu jak lezy to jeszcze ja troche dzwiga ale na plecach to nie za ciekawie. No i neurolog ma sie wypowiedziec czy nie ma przeciwskazan do normalnej szczepionki i zalecic ewentualnie jakas...buu. Czułam ze cos jest nie za bardzo z ta jego łepetynka bo inne rzeczy jak na dziecko w tym wieku robi prawidłowo np podnosi nogi, trzyma zabawke, głuzy itd...ale martwie sie ogolnie tym i jeszcze te zapisy do neurologow sa takie długie, moze uda mi sie bez zapisu dostac to by nam poprzednia szczepionka nie przepadła, a juz miałam taki dobry humor jutro idziemy na wesele, wczoraj kupiłam se kiecke a tu bryndza bo ja to od razu sie zamartwiam :-[

Angie nic sie nie smuc!!! Napewno wszystko jest oki!!! A jak nie to poprostu moze potrzebna bedzie tylko jakas rehabilitacja i juz!Wazne ze nie jest chory i nic zlego sie nie dzieje!!!! Kazda dzidzia rozwija sie w swoim tepie i niema sie co przejmowac!!!
Pokaz fotke lepiej jak wygladasz w tej kiecce hihi :)

gratulacje dla Wiktorka!!

Angie nie martw się, na pewno wszystko w swoim czasie

a moja Weronika ostatnio zrobiła się bardzo wrażliwa na dźwięki - miesiąc temu mogłam przy niej odkurzać w pokoju, a teraz tylko włączyliśmy od razu przerażenie w oczach i ryk... głośniejszych rozmów się przestrasza... nie wiem, wasze też tak mają?

Angie trzymam kciuki aby udało Wam sie szybko dostac do lekarza a najwazniejsze aby powiedział ze to nic groznego.
Trzymaj sie mocno i baw sie dobrze na weselisku.

Angie, mój siostrzeniec tak miał. To podobno słabe napięcie mięśni barkowych. Po rehabilitacji jest ok. Szczepiony był normalnie. Nie martw się :-)

Angie, my czekaliśmy na neurologa 2 miesiące :(
Jak bardzo się martwisz i ewentualnie chciałabyś już zacząć rehabilitację to poproś pediatrę o skierowanie na tą rehabitację. W tym ośrodku zbada go lekarz i zleci jakieś ćwiczenia do czasu wizyty u neurologa. ( u nas tak było) . Napewno do wizyty u lekarza u neurologa wszystko będzie już ok. A rehabilitacja to sama przyjemność dla dziecka i dla mamy. Więc się nie zamartwiaj i baw się dobrze na weselichu

Angie nie martw się gdyż tak jak mówi Abryz rehabilitacja czyni cuda,kładz Oleczka czesto na brzuszku lub na swoich nogach a tez zobaczysz co powie neurolog.
U mojej kolezanki tez było osłabienie miesniowe i rehabilitacja pomogła i synus sie pieknie rozwija :) :)

reklama
Do góry