reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
O tak, dzieci kochaja ogladac reklamy, ale kiedys postanowilam sobie, ze nie bede sie nimi wyreczac przy uspokajaniu i zajmowaniu czasu dziecka - zobaczymy ;)

ja Judi nie pozwalam ogladac tv wiec jak tylko mnie przy niej niema albo ja przewijam czy cos i tv jest wlaczony to odrazu sie wygina prezy kabinuje zeby zagladnac.i najbardziej to jest uciazliwe jak ja karmie:( dlatego coraz bardziej to olewam...

dokładnie Tamaruniu
my tylko korzystamy z tv na chwile kiedy juz naprawde nie mam co z małym zrobić a inna rzecz czasu wymaga

chcialam sie pochwalic..a wlasciwie Judi pochwalic ze wlasnie przed chwilka wlozyla sobie do buzi pierwsz raz noge:) bylo to tylko na jakies15-20 sekund ale zawsze juz cos:) tak to lapie je do raczek juz powoli:) niestety zazwyczaj w skarpetkach czego efektem jest zdjeta skarpeteczka i wypadajaca z raczki nozka:)

reklama
Do góry