reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Maxin ona sie od bardzo dawna smieje tak chyba od czasu jak skonczyla iesiac to juz tak w pelni swiadomie ale chodzi mi o smiech taki ludzki a nie o okrzyki czy aaa albo hi tylko takie jak wy piszecie ze wasze dziecis ie smieja:(

Moja Judzia cmoka bo tata nauczyla z jakies 2 miesiace temu i teraz tak odpowiada na usmiech:) tak samo pokazuje jezyczek:)(a to to tez pozno zaczela bo pamietam ze wy juz dawno pisalyscie a ona gdzies jak miala 3 miesiace dopiero)

cmokanie jest super, moja jeszcze zaciska usta i wycika powietrze i wychodzi takie pierdzenie :-) :-) :-) fajne to jest ....

DZISIAJ PORAZ PIERWSZY ZACZEŁA WKLADAĆ NOGI DO BUZI :-) ufff a już myślałam że nas to ominie :-)

Moja Ania niestety jeszcze ciągle nie wkłada nóżek do buzi, ale myślę, że jest już na dobrej drodze. Ostatnio łapała sie za kolanka, a od dwóch dni łapie sie za paluszki u stóp.
I też ostatnio takie śmieszne miny ustami robi - też cmoka, ale częściej - nie wiem jak to opisać - tkaie ruchy jakby szminke ustami rozrowadzała :-)
I ostatnio zaczęła takie śmieszne dżwięki wydawać - tylko przy tym nie wypuszcza powietrza, ale je wciąga :-)

gratulacje dla Amelki :-)
Weronika też jest na etapie łapania się za kolanka i stópki - ale na razie tylko pomaca i nie ciągnie dalej ;-)

reklama
Do góry