reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Dziewczyny-ile postępów GRATULUJE !!!!!!

a ja juz wymiękam z małą!!!!!
Raczkuje już na całego - moze to nie jest prędkosć światła ale pierwsza prędkosć kosmiczna na pewno. Ostanio powiesiłą mi się na firance. Wstaje owszędxzie - wystarczuy jej kawałek świany i hop stoi. Na dodatek zaczęła sie puszczac obydwoma rękoma i ćwiczy stanie bez trzymanki....:no: :no: :no: Diabeł wcielony. Do tego włazi namietnie na dolną półkę szklenego stolika pod telewizorem....... Wywaliła mi ostanio wsyztskie rzeczy z pralki.
Głupi matka zostawia proszek do prania na ziemi to Marysia go oczywiscie wyaliła i cale szczęście ja nakryłam bo juz sie zabierała do jedzenia.
Najgorsze jest to chodzenie - zamiast stać i sie trzymać to ona chodzi dookoła pokoju trzymajć sie to coraz kolejnych, mebli, ścian, krzeseł, firmanek.
Najfajniesza zabawka to miednica, bo mozna w nia walic przeraźliwe ryczac przy tym jak mały lewek.
Dzis atakowałą szybę balkonową a że bylismy z meżem na balkonie przez 15 minut nuie mogliśnmy wyjsc bo stała przyklejona do tej szyby a baliśmy sie otwierac drzwizeby nie rypneła. W końcu sie jej znudziło....
Bylismy u kuzynka starszego o 1,5 miesiaca togo wyszarpałą za włosy...
A gdzie gracja, a gdzie elegancja?????

Dziewczyny-ile postępów GRATULUJE !!!!!!

a ja juz wymiękam z małą!!!!!
Raczkuje już na całego - moze to nie jest prędkosć światła ale pierwsza prędkosć kosmiczna na pewno. Ostanio powiesiłą mi się na firance. Wstaje owszędxzie - wystarczuy jej kawałek świany i hop stoi. Na dodatek zaczęła sie puszczac obydwoma rękoma i ćwiczy stanie bez trzymanki....:no: :no: :no: Diabeł wcielony. Do tego włazi namietnie na dolną półkę szklenego stolika pod telewizorem....... Wywaliła mi ostanio wsyztskie rzeczy z pralki.
Głupi matka zostawia proszek do prania na ziemi to Marysia go oczywiscie wyaliła i cale szczęście ja nakryłam bo juz sie zabierała do jedzenia.
Najgorsze jest to chodzenie - zamiast stać i sie trzymać to ona chodzi dookoła pokoju trzymajć sie to coraz kolejnych, mebli, ścian, krzeseł, firmanek.
Najfajniesza zabawka to miednica, bo mozna w nia walic przeraźliwe ryczac przy tym jak mały lewek.
Dzis atakowałą szybę balkonową a że bylismy z meżem na balkonie przez 15 minut nuie mogliśnmy wyjsc bo stała przyklejona do tej szyby a baliśmy sie otwierac drzwizeby nie rypneła. W końcu sie jej znudziło....
Bylismy u kuzynka starszego o 1,5 miesiaca togo wyszarpałą za włosy...
A gdzie gracja, a gdzie elegancja?????
No normalnie jakbym moja diablice widziala ;-) Tylko tyle, ze moja boi sie sama puszczac i woli pchac meble (a nuż pojda tak jak hipcio) - taboret czasami idzie ;), a czasem sie wywala razem z niunią :tak:
Wszedzie jej pelno, wszystko z szafek wywala. Pralka musi byc szczelnie zamknieta, bo jak jest otwarta, to Ala gryzie namietnie ta gume uszczelniajaca ;-)

Ale dzisiejszym najwiekszym osiagnieciem Aluni jest zasniecie na hustawce :-) Szkoda, ze tak rzadko mnie zaskakuje zasypiając w dziwnych miejscach (bez ryku)

Gratuluje madralinskim;):):)
A Zosia jak daje jej cos i moiw prosze a ona kiwa glowka (klania sie)i mowi aaaa taaa:)
kupka na nocniczek tez jest;)
daje buzi mowi "dydol" hehe
papa robi nawet jak wychodzimy z pokoju;)slicznie kopie pilke zreszta uwielbia bawic sie z dziecmi

Mam pytanie - czy ktoras z was daje jeszcze smoczka uspokajajacego?? Zosia ma tylko do spania
Czarownica a kiedy zaczeliscie nauke z nocnikiem?

reklama
Do góry