reklama
toola
Fanka BB :)
moja Szkrabeuszka nauczyła się pluć i wydawać przy tym dziwne dźwięki oraz charczeć gardłem, nie wiem czy zaliczyć to do osiągnięć?
raz jak siedziala a ja trzymalam ja pod paszki to sie podciagnela do stania, ale sie zdziwilam
nie zamartwiajcie sie dziewczyny, po co porownywac swoje dzieciaczki, kazdy jest inny i wyjatkowy i nie wiemy co sie tam kryje w ich glowkach i co wlasnie odkrywaja ale my o tym jeszcze nie wiemy
raz jak siedziala a ja trzymalam ja pod paszki to sie podciagnela do stania, ale sie zdziwilam

nie zamartwiajcie sie dziewczyny, po co porownywac swoje dzieciaczki, kazdy jest inny i wyjatkowy i nie wiemy co sie tam kryje w ich glowkach i co wlasnie odkrywaja ale my o tym jeszcze nie wiemy

Spieszę wam donieść, że moja córcia właśnie przed chwilą pierwszy raz obróciła się zbrzuszka na plecy. Nie był to przypadek, bo ja jako wstrętna matka natychmiast jeszcze kilka razy położyłam ją na brzuszek i za każdym razem się obróciła
)))) Aleeeeeeeeee się cieszę z nowego osiągnięcia mojej kuleczki
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kasiunka gratulacje dla Polusi :-) Pieknie, pięknie...
lilith nawet tak nie myśl, no co ci przyszło do głowy
Jedne dzieci się robią szybciej to a inne tamto i to że się do ciebie nie śmieje na głos często to nie znaczy że jesteś złą matką. Wybij to sobie z głowy. Moja też zbyt często tego nie robi, ale jak znajdę jakiś sposób, żeby ją rozśmieszyć to wtedy śmieje się non stop :-)
lilith nawet tak nie myśl, no co ci przyszło do głowy

heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
LILITH nie dołu sie bo nie ma czemu słonko a moze twojemu skarbkowi bardziej podoba sie cichy śmiech?? Kazde dziecko inaczej moja niby sie śmieje a ktos powiedzał by ze krzyczy a ona usta uąmiechniete i krzyczy aaa albo eee tez dziwnie.
Co do obracania zdazyło jej sie kilka krotnie obrócic z brzuszka i z plecków ale nie traktuje tego jak zabawe raczej sporadycznie.
Co do obracania zdazyło jej sie kilka krotnie obrócic z brzuszka i z plecków ale nie traktuje tego jak zabawe raczej sporadycznie.
reklama
kasiunka, super :-)
lilith, co też Ty wymyślasz
przecież tak pięknie się Twoja córcia rozwija, może nie ma czasu na takie głupoty jak śmiech, kiedy już raczkować próbuje... przecież to takie męczące musi być
moja córcia śmieje się, ale za to wcale nie przewraca ani na boczki ani na plecki - nie i już... i wcale się nie martwię, czekam cierpliwie co kolejny dzień pokaże, bo wydaje się że dziecko zmienia się w oczach - ostatnio na przykład rozgadała się bardzo, tak śpiewająco-krzycząco ;-) telewizora nie słychać :-)
lilith, co też Ty wymyślasz

moja córcia śmieje się, ale za to wcale nie przewraca ani na boczki ani na plecki - nie i już... i wcale się nie martwię, czekam cierpliwie co kolejny dzień pokaże, bo wydaje się że dziecko zmienia się w oczach - ostatnio na przykład rozgadała się bardzo, tak śpiewająco-krzycząco ;-) telewizora nie słychać :-)
Podziel się: