reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

nie no Lilith chodzilo mi tylko o to, zeby Heksa sie nie przejmowala, bo ja to sie ciesze z najmniejszych osiagniec, lepiej nie patrzec zbyt krytycznie na osiagniecia dzieciaczkow :)
kazda mama idealizuje swojego malucha I BARDZO DOBRZE ;D

chwal sie swoja Judi chwal kochana :)))

reklama
No to przepraszam bo ja zle zrozumialam:)
Ogolnie to uwielbiam czytac wlasnie jak rosna i zmieniaja sie wasze dzieciaczki ale jak pisalam mi poprostu czasem jest glupio bo z reguly ludzie nie wierza....

Lilith twoja mała poprostu szybciej sie rozwija i to widac po zdjeciach:happy:
A reszta dzieciaczkow tez niczego sobie i napewno kazdy dzidzius ma cos w czym sie specjalizuje wiec cieszmy sie z tego:tak:
Moj np podobno slicznie zaczyna gaworzyc...dał wczoraj popis przed moja siostra logopedką:laugh2: pozatym obraca sie na macie do okoła i 2 razy udało mu sie z pleckow na brzuch...smieje sie w głos jak sie z tata bawi:-D łapie sie za stopy i za wszystko co ma pod rączka, nawet raz za siusiaka sie złapał jak go przewijałam haha...:eek:

Lilith ty to zawsze sobie jakies schizy zapodajesz a po co,my tu przecierz nie oceniamy,a bardzo sie cieszymy jak ktores z naszych majowych bobasow cos nowego zrobi,nie podejrzewala bym ciebie,ze mozesz bujac;-)

ja wierze we wszystkie opowiesci, moja chrzesniaczka Amelka potrafila sie tulrlac po podlodze i siedziec z podparciem jak miala 4 miesiace i wogole to potrafila takie zeczy ze mi galy wychodzily z orbit :szok: , a jest bardzo dluuuga i szczuplutka, moja Rybka do niej sie nie umywa, robi wszystko ale powoli :-D ale i tak mam z niech taka radoche ze HEJ :laugh2: i jestem z niej bardzo dumna

wogole to uwielbiam czytac co te dzieci wymyslaja za co sie tam lapia i co wyprawiaja na podlodze hihi, juz widze jak bedziemy przezywac ich pierwsze kroczki :happy:

Lilith - ty to jesteś naz babybommowy głupol. Oj kochana przecież my tu nie z zawiścią zagladamy tylko z ciekawoscią. Pomyśl sobie na przykład jak ja sie czułam na początku. Jak Marsyia się urodziła to była najmłdosza (coż nadal jest hehe) i bałam sie ze bedzie robić wsztstko ostatnia i ze będę taka opóźniona w stosunku do waszychj dzieci a tak naprawdę dzięki temu że wasze dzieciaczki sa starsze to ja już wiem czego mogę się zaniedługo spodziwać i wcale Marsieńka tak nie odstaje. Jedno dziecko umie szybciej to a drugie tamto. Ja tam sie ciesze jak każde dziecko sie czegos nauczy. I zawsze wam wierzę!!!!!!!!!

Ostatnio byłam troche zdołowana zaglądając tutaj - bo moja mała się nie przewracała ani nie śmiała.
Od dawna obraca się za to na macie wokół własnej osi. Umie też obrócić się na boczek - ale tylko lewy. Od jakichś dwóch dni obraca się też z plecków na brzuszek. Ni i dzisiaj pierwszy raz obróciła się z brzuszka na plecy! :-) Nawet nie widziałam jak to się stało. Leżała na brzuszku i trochę popłakiwała. Akurat na nia nie patrzyłam. Za chwilę patrzę a ona leży na pleckach! W ogóle od jakichś 2 dni sie bardziej ruchliwa zrobiła. Jak ja kładę na pleckach na macie to za chwilę już jest na dywanie - tak się wije.

reklama
Do góry