reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ja ciagle poluje na fote gdzie widac w calej okazalosci jak sie trzyma i ciagnie nozke do buzi
tylko on to przewaznie robi na golasa hehe 
ale Ania ma fajna minke z ta stopa w buzce
)))
w ogole to mozna pasc ze smiechu jak sie patrzy na malucha bawiacego sie wlasnymi stopkami jakby to byly jakies zabawki
)) najlepsze jak sie Olaf chichocze bo go to laskocze 
ale Ania ma fajna minke z ta stopa w buzce
w ogole to mozna pasc ze smiechu jak sie patrzy na malucha bawiacego sie wlasnymi stopkami jakby to byly jakies zabawki
toola
Fanka BB :)
WOW!!! Ania ale zdolna dziewczyna, brawoooo
Dzięki dziewczyny za komplementy dla Amelki, chyba faktycznie normalnie patrzy a ja tylko od czasu do czasu sobie schizuję ;-)
Trini, o rany ale super :-) :-) :-) przecież jeszczę trochę i ruszy do przodu :-) ale fajnie .... wow jestem pod wrażeniem
Trini, o rany ale super :-) :-) :-) przecież jeszczę trochę i ruszy do przodu :-) ale fajnie .... wow jestem pod wrażeniem
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
agatatje no nasza Ania też robi to na golasa, dlatego nie robiłam fotek w całości :-) Wtedy im jest najwygodniej, ale jeszcze lepiej to wygląda w całości. A na czworakach jak się buja i śmieje tak słodko to jest rozbrajająca. Już teraz od razu jak się budzi to na czworakach w łóżeczku i zadowolona :-) Teraz to w ogóle śpi od jakiegoś czasu na brzuchu.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Zapomniałam dodać, że Karolinka też w tym samym czasie zaczęła raczkować, więc idą łeb w łeb ;-)
I zauważyłam, że jedne dzieci opanowują jakieś osiągnięcie i tylko na tym się skupiają, bo np. Ania jeszcze nie gaworzy jak niektóre dzieciaczki a one z kolei nie próbują raczkować.
I zauważyłam, że jedne dzieci opanowują jakieś osiągnięcie i tylko na tym się skupiają, bo np. Ania jeszcze nie gaworzy jak niektóre dzieciaczki a one z kolei nie próbują raczkować.
reklama
Podziel się: