reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
ja ciagle poluje na fote gdzie widac w calej okazalosci jak sie trzyma i ciagnie nozke do buzi :) tylko on to przewaznie robi na golasa hehe :)
ale Ania ma fajna minke z ta stopa w buzce :))))

w ogole to mozna pasc ze smiechu jak sie patrzy na malucha bawiacego sie wlasnymi stopkami jakby to byly jakies zabawki:))) najlepsze jak sie Olaf chichocze bo go to laskocze :)

Dzięki dziewczyny za komplementy dla Amelki, chyba faktycznie normalnie patrzy a ja tylko od czasu do czasu sobie schizuję ;-)

Trini, o rany ale super :-) :-) :-) przecież jeszczę trochę i ruszy do przodu :-) ale fajnie .... wow jestem pod wrażeniem

agatatje no nasza Ania też robi to na golasa, dlatego nie robiłam fotek w całości :-) Wtedy im jest najwygodniej, ale jeszcze lepiej to wygląda w całości. A na czworakach jak się buja i śmieje tak słodko to jest rozbrajająca. Już teraz od razu jak się budzi to na czworakach w łóżeczku i zadowolona :-) Teraz to w ogóle śpi od jakiegoś czasu na brzuchu.

Zapomniałam dodać, że Karolinka też w tym samym czasie zaczęła raczkować, więc idą łeb w łeb ;-)
I zauważyłam, że jedne dzieci opanowują jakieś osiągnięcie i tylko na tym się skupiają, bo np. Ania jeszcze nie gaworzy jak niektóre dzieciaczki a one z kolei nie próbują raczkować.

Nie mogę pochwalic się nowymi umiejętnościami Polci, ale mogę pokazać jaka jest wysportowana;) [SIZE=+2]Polcia na basenie:[/SIZE]
obraz052mm6.jpg
obraz054maebs0.jpg
obraz055maeaf6.jpg

reklama
Do góry