Popieram mmadzie85, dla dziecka niedrapki, pampersy i chusteczki. Dla siebie wszystkie wyniki karta ciazy, przypomnij sobie przed porodem jak przebiegala ciaza bo ja jak juz mialam silne skurcze o robili ze mna wywiad i gdyby nie maz to nie powiedzialabym jakie tabletki bralam na podtrzymanie bo nie mialam glowy do mysleniu o tym i przypominaniu sobie wszystkiego. itd ja mialam 3 koszule nocne takie do karmienia, kosmetyki, maszynke do golenia jesli golisz sie w ten sposob bo przez kilka dni mozna niezle zarosnac

majtki jednorazowe, szlafrok, koniecznie sztucce, kubek, talerzyk,sciereczke kuchenna do wycierania naczyn lub reczniki papierowe, wkladki laktacyjne, staniki do karmienia, laktator w razie "w", cos do upiecia wlosow, mialam tez skarpetki i nie wiem co jeszcze

aha smoczek dla dziecka i dawalam mu kiedy lekarze nie widzieli bo synus sie darl i to go troche uspakajalo...Na wyjscie ze szpitala naszykowalam mezowi reklamowke z ubraniami dla siebie i dziecka, jak mi sie cos jeszcze przypomni to dopisze:-)