Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja znów potrzebuje wiekszosc 56 bo przeprowadzam sie do niemiec i te wieksze nie bede miala jak zabrac...wiec bojka jakbys te malutkie chciała sprzedac to chetnie kupie:-)
Kurcze bojka nie mogę sobie teraz przypomnieć jakiego koloru był wózek ale na 100% był jeden obok drugiegoPamiętam że było po 15 i było to koło przychodni na długiej wrocławskiej...kurcze może rzeczywiście to byłaś Ty hehe...pogoda dziś rewelka byłam z małym na 5 godz spacerku...i padam ze zmęczenia wiec spadam do wyra troszkę odpocząć półki mały śpi...kurcze znów zaczoł mi się budzić co 2 h....hmm a tak już ładnie spał...zmykam dobranoc
Hehe Bojka to my się mijałyśmy...ja jechałam takim brązowym wózkiem może pamiętasz??kurcze mogłam się odezwać...no ale w drugiej strony skąd mogłam wiedzieć że to właśnie jesteś Ty))może jeszcze uda nam się spotkać teraz będzie cieplutko więc na spacerki się będzie często chodzić....3-majcie się w ciepełku pozdrawiam Was wszystkie serdecznie
No hej dziewczynki, dawno tu nie zagladalam, ale widze ze bywacie. Pozdrowionka dla was Co tam u was nowego? Widze ze sobie juz spacerujecie, ja juz powoli tez, ale narazie pojedynczym wozkiem, bo podwojny jeszcze do mnie nie dotarl, a juz nie moge sie doczekac, bo dzieciaczki coraz wieksze i ledwo sie mieszcza. Madzia i co tam u ciebie, jak maluchy? Slyszalam ze troche pobylas na oddziale, ale mam nadzieje ze juz oki. Emilka nie wiem czy wiesz ale wrocila z jednym maluchem na oddzial. A u nas w porzadku, mlodzi rosna, jezdzimy na te wszystkie kontrole po kolei, w miare ladnie spia, ale roboty i tak jest od groma przy tej trojce, czasem jestem tak padnieta ze mam wszystkiego dosc, ale rano jakos to mija. Musek a co u ciebie jak malutki? pozdrawiam
hej kochane..ale wam zazdroszcze ze macie juz swoje maluszki...ja jeszczcze jeszcze... niestety dopadły mnie bakterie w moczu i jestem na antybiotykach:-( miłego dnia kochane i zdrówka dla maluszków:-)