reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ale co jednak będziesz piersią karmić? Zmieniłaś zdanie? Czy dalej opcja ze siara i później mm? Kurcze nie pamiętam dlaczego wolisz mm pisałaś kiedyś ale już nie pamiętam ... ? Tak czy siak nie ważne jak będziesz karmić :) oby wam pasowało :) hehe zastanawiam się jak się chłopca przewija te małe jajeczka :) my z mankiem to same dziewczyny plodzimy :-D

Ah Madalena, nawet mi nie mow...tak jest, moja kolej teraz...zaczynam portkami trzasc, jak to sie mowi...
Dziś przyszla paczka od rodzicow z roznymi rroznosciami dla malenstwa i dla nas ,w tym bujaczek o ktorym pisalyscie. Wybralam wersje w kolorze zielonym bo niebiesko-pomaranczowa nie podobala mi sie I..niestety nie ma w him zadnej zabawki z muzyka :( beznadziejnie, znow pewnie Bede musiala kupic osobno, co tutaj kosztuje z 10-15 euro...polowa ceny calego bujaczka! źle doczytalam opis, tylko wersja niebieska miala zabawki z pozytywka :(

Karina to super ze taki cichutki synek :-) widze ze chyba tylko ja tak expresowo po cesarce wyszlam :-) we wtorek cesarka a w czwartek do domku.
Aisha bardzo fajnie ze juz do domku :-) no i najwazniejsze ze badania dobre i ze złe rzeczy wykluczone :-) ciesze sie razem z Wami!
Moj synek teraz to wrecz nie lubi byc na rekach hehhe to dopiero zmiany :-) teraz zje i albo zasypia albo wykrzywia sie bo chce do bujaczka.
Rurka ja tez sie zastanawialam jak to bedzie z chlopakiem bo w rodzinie same dziewczynki :-) a okazuje sie ze tak samo jest ;-)

Agnella jeszcze bedziesz miala dosc pozytywek ;-) z tego co widze po moim maluchu to najwazniejsze zeby bylo co ogladac ;-)
My mamy taka karuzele na lozeczko i zeby sie krecila to trzeba wlaczyc a wtedy wlacza sie pozytywka ktora po 2 miesiacach mnie do szajby doprowadza hehhe

Rurka - nie .. To nie dla mnie :(
Juz dzis wzięłam tabletki na blokadę laktacji ...

Z Emily wtedy chciałam i normalny poród itd. Na wszystko bylam nastawiona i nic z tego nie wyszło ...
Przewijanie jajcolka to katastrofa lol sika jak fontanna z nienacka i wkulko zielona kupa rzadka ...

Angella zleci szybko :) super ze paczka przyszła i zadowolona jestes :)

Hej dziewczyny

Aisha super ciesze sie bardzo ze juz po szpitalu i wykluczone grozne choroby.

A ja dalej leze aczkolwiek dzisiaj troche pochodzilam po mieszkaniu.

reklama
Do góry