reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Hej Zuza tak patrze na zdjecie Twoje z synem to chyba mocno do Ciebie podobny co? Jak tam nocka minela? U mnie dobrze w miare teraz spie ☺ wczoraj jakas mnie depresja dopadla ale dzis juz lepiej mimo ze pochmurno a Mimi to wogole mi humor poprawial ☺

Dziewczyny a tak z innej beczki pytanie w ktorych tyg mialyscie spakowane torby do szpitala?

Zuza dziękuję :*** mam nadzieję, ze wszystko się utrzyma.
Dzwoniłam do mojej gin. Jeśli nie będzie żadnego krwawienia mam przyjść za tydzień na wizytę.

Asia ja raczej jestem z tych co nie zazdroszczą niczego. Cieszę się z tego co mam ;) no i ze swojej perspektywy oceniam ludzi, ze też tacy są, ale częściej jest niestety tak jak Ty piszesz....
Dziękuję Asia za wsparcie :****

Jest podobny:) I niestety też ma skłonność do tycia...:( Cieszę się że niedługo zrobi się ciepło to pojezdzi na rowerze,pobiega na placu zabaw czy w parku.Nie chcę żeby był nieszczęśliwy z powodu wagi...Szkoda że nie odziedziczył metabolizmu po tacie...
Asiu miałam torbę spakowaną od 30.tc:) A powiedz dostałaś majtki poporodowe i biustonosze do karmienia?Jak kupowałaś przez inrernet to wklej linki
I nie myśl że się wykpisz,czekamy na fotkę brzucholka:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Pozniej wstawie powiem Wam ze nie mam zadnego nie lubie swoich zdjec nawet maz mowil zeby zrobic na pamiatke ☺ zrobie i wstawie obiecuje ☺ ja tez nie zazdroszcze napisalam Mimi swoje odczucia jak czytam czasami te staraczki ☺
To chyba czas i pora i mi sie spakowac ☺
Ja kupilam na ryneczku biustonosze po prostu zwykle stoisko z biustonoszami spytalam i moeli po 15 zl biale chcialam tez czarne ale nie mieli kupilam 2. A co do majtek wzielam w aptece ale powiem szczeze ze nie mierzylam nie mozna bylo ich rozpqkowac wczesniej bo zaklejone dobrze ze mi przypomnialas przymierze jak beda dobre dam znac i wysle zdjecie jakie opakowanie.

Ja majtki siateczkowe miałam rozmiar 46 i pasowały na mnie a wazylam 120kg do porodu..... porażka....
Teraz mam plan pRzytyć nie więcej niż 10kg.... A najlepiej byłoby schudnąć hahaha

Plany mozna miec haha ☺ obiecalam to wstawiam tylko sie nie przestraszyc ☺

Załączniki

• 20170313_110955.jpg
    20170313_110955.jpg
    752,8 KB · Wyświetleń: 103
  • 20170313_111123.jpg
    20170313_111123.jpg
    199,6 KB · Wyświetleń: 97
reklama
A co do tych majtek to u mnie pisze rozmiar 40-44 i powiem Wam ze teraz dobre ale jak jesscze przytyje to beda male musze chyba poszukac wiekszych ☺
Mimi dziekuje ☺ widzisz jak Ci polepszylam humor tym testem owu jednak to prawda ze dzialaja jak ciazowe ☺

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry