Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tak normalnie. Kurczę ja bym chciała max 10kg... Ale czy to możliwe to niewiem.... musiałabym bardzo się starać
Nie stosujesz czasem diety cukrzycowej? Przy tej diecie bardzo często jest tak, że kobiety mało przybierają na wadze a czasem nawet całą ciąże nie przytyją ani gramaNie wiem od czego to zalezne, ja od poczatku ciazy nic jeszcze nie przytylam, waga stoi i nawet sie zastanawiam kiedy pojdzie w gore.
Mam zdanie jak Asia, tez uwazam ze tluszczyk amortyzuje wszystko maluchowi i ma wiecej miejsca niz w szczuplych brzuszkach.
Ale fajnie..... A powiedz masz jakąś rozpiske z zasadami tej dietki? Liczysz dodatkowo kalorie?Potwierdzam to z dietą cukrzycową. W moim pierwszym poście tutaj pisałam, że waga mi spada. Teraz jestem na końcówce (37tc) i jak do tej pory nic nie przybrałam - a dzidzia ładnie przybiera i rośnie
A co do dodatkowego tłuszczyku, to niestety nie wpływa na wielkość miejsca dla maluszkaWszystko zależy od wielkości macicy, która na szczęście rośnie razem z dzieckiem i nie trzeba się obawiać o jego komfort (chociaż pod koniec robi mu się ciasno
)