reklama

Otyłość w ciąży

Asia za dlugie te spotkanie :o ktora ciezarna wysiedzi, chyba tylko ta z 1 trym o ile dobrze sie czuje.
I co to znaczy ze sama woda odwadnia???

Zuza migrena nie pozwala ci spac? U mnie sen to jedyne lekarstwo na bol i zasypiam od reki.

Mimi ty z Wawy? To my do siebie 100km mamy. Super ze dzis wizytujesz, nie stresuj sie! :) trzymam kciuki.

Ja spod Warszawy. Do Warszawy mam ok 50km ;)

Asia lekarka nie zaufana, nie z polecenia.... po prostu pracuje w szpitalu w którym chce rodzić. Jako jedna z dwóch kobiet. Ta druga niezbyt przyjemna i dlatego padło na tą.... no a jak jeszcze mi tak troche obiecała cesarke to już w ogóle zaczęłam do niej chodzić :D mam nadzieję ze tak będzie....

reklama
Asia ja z Siedlec.
"Jak bedziecie i sie martwic o malenstwo przed wizyta i o wage to zwariujecie [emoji5] jestescie piekne i wogole po ciazy bedziemy walczyc a teraz dbajmy o dzieciaczki [emoji5]"
I kto to mowi, Asia ktora caly czas drży o dziecko ;D

O dziecko tak ale nie o wage chodzilo mi ze jak i o to sie martwic i o to to mozna zwariowac.
Mnie jakos glowa zuza bolala z przodu jak zatoki z tylu jak boli to od cisnienia . Ciezka sprawa z ta glowa. O to chyba do siedlec nie mam tak daleko ☺
Kurcze gorzej mimi jak czlowiek zaplanuje a tu np lekarz na urlopie czy cos i roznie wyjdzie z tym porodem chociaz zycze Ci aby bylo po Twojej mysli. Na wizyte idziesz z mezem?

Idę sama. Nigdy nie widziałam, żeby tam ktoś z mężem był więc i ja nie będę się wyrywać choć mąż by chciał.

Dziewczyny czy któraś z Was ma problem z Tsh?
Ja myślałam że mam w normie bo mam 3.4 A tu na listopadowych mamach okazuje się, ze normą dla cięŻarnych jest Max 2.5 więc u mnie sporo za dużo.... ; (

Asia schabik to ja najczęściej duszę w sosie. Często też robię devolaje ze schabu lub tak jak na urodziny syna. Usmazylam kotlety schabowe A potem zapieklam z ananasem i serem żółtym :)

Rozbijam cieniutko, trochę smaruję masełkiem i najczęściej daje ser kawałeczek jakiejś wędliny - szynki paprykę świeżą i ogórka. Zawijam, panieruje i na patelnię. Mega kalorii ale smaczny :D

Kurczę zmartwilam się tym Tsh :/

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mimi nie martw sie, ja mialam 2.9 a w ciazy jeszcze rosnie.. Nic ci nie bedzie, lekarz pewnie bedzie kontrolowal. Staraczki przezywaja ze z duzym tsh nie ma opcji zajscia w ciaze. Moja kolezanka miala prawie 4 i zaszla.
Co do ginka to mozesz isc z mezem, smialo. Ja tez myslalam, ze lekarz sie bedzie krzywic ale na usg genetycznym moj byl i teraz na polowkowe tez ze mna idzie. Mozesz dzis zapytac czy na nast wizyte mozesz przyjsc z mezem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry