Mimi to wymowka ☺ ja srednio pracowalam po 10 godz i albo czesto na 3.30 rano do pracy albo do 2 w nocy a byl czas miedzy ciazami ze jezdzilam rowerem w domu po godz dziennie i spadlo mi 23kg pozniej 2 przybylo i zaszlam w ciaze przy pierwszej wazylam 125kg zajadalam smutek po stracie wiec nie bedzie wymowek ☺
No powiem Wam ze duzo do konca nie wytrzymalo i poszlo wczesniej jeszcze tak w 20 tyg siedziec to by uszlo ale jak juz taka ciaza jak u mnie to ciezko.
Cisnienie caly czas na granicy gornej normy 145 na 95 ale tez mi w szpitalu dr mowil ze jak mialam przed ciaza cisnienie to teraz nie jest az tak grozne niz jak ktos dostaje typowo ciazowego. Zaplanowalam ze w 37tyg poloze sie do szpitala po swietach i niech juz co chca to robia.
Mimi a Ty jeszcze pracujesz? Z tym odwodnieniem to nie zarty mi jakos tez nogi sie trzesly i ciemno w oczach a tylko wode pilam i to duzo mierzylam cisnienie ok cukier ok i nie wiedzialam od czego to napilam sie tylko i przechodzilo od tamtej pory nie pije samej wody chodz troche czyms zabarwiam poczytaj o odwodnieniu.
No szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy chodz mimi odemnie nie az tak strasznie bo do warszawy jakies mam 160km