reklama

Otyłość w ciąży

Dziwię się tej kobiecie.
Ja chyba bym się na nią obrazila I nie odzywala w ogóle.

Asia jak tam?????

Ja już po wizycie u endokrynologa. Dostałam Letrox 75. Mam brać pół tabletki pół godziny przed śniadaniem.

reklama
No właśnie ciekawe co z Asią!!!
Mimi to dobrze,że poszłas:*

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
To dzięki Wam dziewczyny. Bo takto myslalabym ze jest ok.... Moja ginekolog tak mnie zapewniła.... :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Jestem jestem fajnie ze ktos tu czeka na moja wiadomosc ☺ a wiec tak pobrali mi krew i mocz i wyszlo ze mam zapalenie pecherza i stad te bole przy chodzeniu dostalam kupe lekow. Moja gin mi jeszcze luteine wlaczyla na te bole. Co do cisnienia to obserwowac. Odrazu powiedzialam ze 19 mam wizyte to pewnie znow wroce ☺ to juz powiedzieli ze nie wyjde ☺
A wiec jestem w domku i mysle ze spokojnie swieta przebede. U nas tak chetnie nie klada badaja i do domu ☺
Zuza przykro z ta mama to byla dobra okazja sie pogodzic a tak jeszcze gorzej.
Dziekuje dziewczyny ze jestescie ☺

Jestem jestem fajnie ze ktos tu czeka na moja wiadomosc ☺ a wiec tak pobrali mi krew i mocz i wyszlo ze mam zapalenie pecherza i stad te bole przy chodzeniu dostalam kupe lekow. Moja gin mi jeszcze luteine wlaczyla na te bole. Co do cisnienia to obserwowac. Odrazu powiedzialam ze 19 mam wizyte to pewnie znow wroce ☺ to juz powiedzieli ze nie wyjde ☺
A wiec jestem w domku i mysle ze spokojnie swieta przebede. U nas tak chetnie nie klada badaja i do domu ☺
Zuza przykro z ta mama to byla dobra okazja sie pogodzic a tak jeszcze gorzej.
Dziekuje dziewczyny ze jestescie ☺
Uff dobre wieści.... dużo odpoczywaj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry