Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mimi, fantastycznie, że jesteście oboje zdrowi, a synek będzie oczkiem w głowie tak czy siak
Mam wrażenie, że szaleje z zakupami i że wydałam już mnóstwo kasy w tym miesiącu (w obawie o to ile rzeczywiście, wole tego nie sprawdzać). Pierwszy raz dzisiaj w rossmanie Pani kasjerka poprosiła mnie w pierwszej kolejności do kasy, bardzo mi się miło zrobiło, bo nigdzie, nigdy nikt się nie kwapi, żeby ustąpić ciężarnej w czymkolwiek.
Paulina ślicznie:* Wszystkie piękne jesteście:*
Mimi super że wszystko dobrze Chłopaki szturmują Kalinka i Aurelka będą mogły przebierać
My jedziemy do teściowej do szpitala.Wygląda na to że ostatni raz bo w czwartek ją wypisują
Zuza to dobrze ze wychodzi. Będzie jeszcze miała rehabilitację czy już nie?
Inka ja nie tyle zawiedziona co troche mi smutno ze będę sama kobitka w domu no i na starość córka to jakoś inaczej hehe no ale... Tak miało być. Oby zdrowy
Śliczne brzuszki nie widać po was tych kilogramów nic a nic Mimi gratuluję synka U mnie tak samo jedyną kobietą jestem nawet kot i pies rodzaju męskiego