reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Witam się poniedziałkowo:)
W Poznaniu dziś trochę chłodniej;)
Witam nową mamę,super,że dołączyłaś:*
Mimi jestem w szoku!Tak dużo piszesz jak źle wyglądasz a to bzdura...Wyglądasz bardzo ładnie,nie wiem gdzie te kilogramy o których piszesz:o
Paulina kto da radę jak nie Ty:) A jak wyniki cukru?Fajnie,znowu się zrelaksujesz w weekend:)
Ja też należe do osób bojących się dentysty:/ Z synem chodzi mąż żeby moja awersja mu się nie udzieliła i jest bardzo dzielnym pacjentem;)
Ja dzisiaj robię zdrowe hamburgery na obiad,syn chciał iść do Maca ale niestety ma po mnie tendencje do tycia więc nie ma mowy o fast foodach.

reklama
Dziewczyny, a propos dentysty: miałyście wszystko ok przed ciążą czy nie przejmowałyście się tym tak bardzo?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bardzo dbam o zęby, więc przed zajściem w ciążę już miałam zaplanowane, że sprawdzę zęby, poleczę ewentualne ubytki, a na czas ciąży miałam zaplanowane dwie wizyty kontrolne,ktore dzisiaj skończyłam.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Kattaya mam ok 164 cm

Zuza na innych zdjęciach wyszłam gorzej :D

Ja do dentysty chodzę z konieczności :/ U nas drogo kosztuje leczenie a na NFZ i tak muszę płacić za plombe i wychodzi ze 20zl mniej...
A Wy chodzicie prywatnie czy NFZ?
Ja jutro mam wizytę z synem. Ma strasznie słabe zeby. Co drugi do roboty.

hchy43r8h8l5x99d.png

Nic nie płacę :) ostatni raz płaciłam coś za zęby w 2009, jak mi ząb pękł na pół i trzeba było uzupełniać duży ubytek. Od tamtej pory mam raz na jakis czas malutką dziurkę i leczenie zawsze bezpłatne.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry