reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mam nadzieję Mimi że waga będzie spadać ,bo już powiedziałam sobie tym razem nie odpuszczę ;)
Mnie po cesarce przenieśli na łóżko i przewieźli na salę pooperacyjną .

c55fskjojcqm7koh.png
Jej. ... ja właśnie boję się tego przenoszenia... masakra... kto mnie dźwignie.... :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi,nie mam.Szkoda mi było pieniędzy na tą poduchę...A nie wyspałam się bo mąż do późna pracował przy komputerze...I nie mogłam zasnąć.Kochana spokojnie,masz jeszcze sporo czasu:* Ja też panikowałam bo mówi się,że w kolejnej ciąży czuje się szybciej ruchy ale nie zawsze tak jest.Musisz spróbować się nie martwić,bo maluszek to czuje i jest jeszcze spokojniejszy...

Agunia fajnie, ze niedlugo utulisz swoja kruszyne :) Dbaj o siebie.

Mimi o matko to juz 17tc? Ale to zlecialo.. :o Nie panikuj, jesli na usg wszystko jest ok to bez obaw, chyba do 20tc masz czas z ruchami.

A ja spac nie moge, mimo ze polozylam sie spac kolo 1.. Zrobilam liste na gemini wyprawkowa i tym sposobem bede ubozsza o 350zeta. Ale jak mus.. przyjdą kosmetyki, dokupie jeszcze koszule do karmienia i szlafrok i moge pakowac torbe. Chcialabym zeby wszystko bylo juz gotowe na tip top, bo nigdy nie wiadomo co sie moze wydarzyc.

Dzisiaj dzien zalatany sie zapowiada, bo spodziewamy sie gosci z noclegiem. Beda prosic na wesele, na ktore i tak sie nie wybieramy bo bede wtedy w pologu. Takze przede mna sprzatanie, zakupy i gotowanie. I jak tu matka ma sie w 8 miesiacu oszczedzac i odpoczywac? No nie da sie, chyba ze sie ma gosposie i pania do sprzatania ;)

Milego dnia!

Paulina hej:)Jak weekend się udał?Wspominałaś że chciałaś się wybrać na basen,udało się? Faktycznie,nie uda Ci się raczej odpocząć:/ A jak się generalnie czujesz? Ja też po 1.zasnęłam a przed 6 pobudka,jeszcze po 4.siusiu:/
Wiem że jestem monotematyczna ale słyszałyście o sprawie w sądzie w Inowrocławiu przeciw rodzicom którzy nie zaszczepili córeczki po porodzie?:(

Zuza, weekend udany ale na basen nie pojechalismy bo tak sobie ostatnio chamsko opalilam rekawki do polowy reki ze wstyd mi bylo wyjsc tak do ludzi. :D
Chyba nasze organizmy intuicyjnie przygotowuja sie do czestego wstawania na karmienie skoro tak sie budzimy.
Nie slyszalam o tej sprawie, natomiast wczoraj mielismy pogadanke na szkole rodzenia z pania neonatolog o szczepieniach. Jest ich zwolenniczka. W jej 25letniej praktyce nie spotkala sie z przypadkiem by lekarze, pielegniarki i ich rodziny nie szczepily dzieci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry