Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będę trzymała mocno kciukiMasakra dziś ludzie to chyba pogłupieli jeden dzień sklepy zamknięte a kolejki i korki takie jakby koniec świata miał być ! Niedawno dopiero do domu wróciłam i padłam...
Zadzwoniłam do lekarza i 22 w czwartek Michaś już będzie na świecie !!!!O 7.30 mam być w szpitalu o której będę mieć cesarkę nie wiem bo moja jest trzecia. Mąż przyjedzie w środę więc wsparcie będzieOj to będzie nerwowy tydzień
![]()
![]()
No.... leci czas jak szalony!!!! A dopiero co zaszlamAgunia fajnie, ze niedlugo utulisz swoja kruszyneDbaj o siebie.
Mimi o matko to juz 17tc? Ale to zlecialo..Nie panikuj, jesli na usg wszystko jest ok to bez obaw, chyba do 20tc masz czas z ruchami.
A ja spac nie moge, mimo ze polozylam sie spac kolo 1.. Zrobilam liste na gemini wyprawkowa i tym sposobem bede ubozsza o 350zeta. Ale jak mus.. przyjdą kosmetyki, dokupie jeszcze koszule do karmienia i szlafrok i moge pakowac torbe. Chcialabym zeby wszystko bylo juz gotowe na tip top, bo nigdy nie wiadomo co sie moze wydarzyc.
Dzisiaj dzien zalatany sie zapowiada, bo spodziewamy sie gosci z noclegiem. Beda prosic na wesele, na ktore i tak sie nie wybieramy bo bede wtedy w pologu. Takze przede mna sprzatanie, zakupy i gotowanie. I jak tu matka ma sie w 8 miesiacu oszczedzac i odpoczywac? No nie da sie, chyba ze sie ma gosposie i pania do sprzatania![]()
Milego dnia!