reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Zuza gratulacje dla synka :) Zdolny chłopak :)

Parampampam Tobie też już nie tak dużo zostało :) Te tygodnie tak szybko mijają że nawet nie wiadomo kiedy . Dopiero się dowiedziałam że jestem w 5tygodniu a dziś zaczął się 9 miesiąc :)

c55fskjojcqm7koh.png

Ja się wzięłam za prasowanie ubranek, może uda mi się dzisiaj skończyć. Gdyby się udało, to jutro mogę pakować torbę do szpitala :) dziewczyny, rodzimy latem. Czy nasze ubranka dla dziecka do szpitala powinny być inne? W sensie np pajace i body z długimi rękawami nie będą za ciepłe? Ja szczerze nie mam pojęcia, jakie elementu garderoby i w jakiej ilości brać. Jak uzbierać noworodka w upał?

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Ja rodziłam syna w sierpniu w mega upał w szpitalu miał ubranka szpitalne kaftanik z długim i śpiochy .A do domu wróciliśmy w piątek a w sobotę już był w wózku przed domem i miał na sobie rampersa z krótkim bez czapki i skarpetek i do roku nawet kataru nie miał .Teraz też w tym szpitalu ubranek się nie bierze a na wyjście już mężowi spakowałam body z krótkim i pajacyka plus czapeczka . Oczywiście spakowałam też drugi zestaw z dresikiem i kocykiem ,bo wiadomo jak to facet ;P

c55fskjojcqm7koh.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry