Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja miałam przed paroma chwilami pierwsze bardzo bolesne skurcze przepowiadajace, tak się wystraszylam, że myślałam, że rodze... mój mąż był przerażony, hehe. Nie sądziłam, że to tak boli.
U mnie też gorąco, też była burza, ostra ulewa i gradobicie, ale nie zrobiło się chłodniej.
Parampampam podobno skurcze nie bola ale wierze tobie, choc sama jeszcze nie mialam.
Ja wczoraj w panike wpadlam jak mi brzuch drzal przez ok 5min, juz mialam czarne scenariusze, a to podobno tylko czkawka
Hej Weszlam wczesniej i juz jestem po Szyjka zamknieta,wody i lozysko w porzadku.Malenstwo wazy ok.2700g
Dziękuję to pewnie dzięki Wam:*
Paulina ekstra wózek:* Zadowolona jesteś?
Parampampam to nieźle musiałaś się strachu najeść
Paulina, ja czytałam, że każda kobieta czuje je inaczej, ja czułam normalnie ból jak przy skurczu łydki, masakra jakaś. Ale trwało to z przerwami może 20 minut i przeszło.