Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam to samo. Piersi na równi z brzuchem. I to przed ciąża też tak byloPo wizycie. Mały jeszcze się nie pcha na świat chociaż szykuje się bo się obniżył. Szyjka zamknięta. Następna wizytę mam dopiero po terminie gdybym nie urodziła.
Materac mam kokos pianka gryka.
Duże macie cyce też bym chciała takie. Ja mam kompleksy z tego powodu. Wszystkie części tłuste a cycki rozmiar B\C ...
Nie. Po synku mam różowąMimi superTo po synku?
Ja bym chciała C [emoji14]Po wizycie. Mały jeszcze się nie pcha na świat chociaż szykuje się bo się obniżył. Szyjka zamknięta. Następna wizytę mam dopiero po terminie gdybym nie urodziła.
Duże macie cyce też bym chciała takie. Ja mam kompleksy z tego powodu. Wszystkie części tłuste a cycki rozmiar B\C ...
Czyli poród już bliskoPo wizycie. Mały jeszcze się nie pcha na świat chociaż szykuje się bo się obniżył. Szyjka zamknięta. Następna wizytę mam dopiero po terminie gdybym nie urodziła.