Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile P rzybralas?Na dzisiejszej wizycie lekarz (bo mój ma urlop) do mnie z uśmiechem "O, to przytyła pani za dwie ciąże" [emoji14] No i co ja mam zrobić, wiem
Jestem mega spuchnięta już pomijając dodatkowe kilogramy i moje i ciążowe, ale jest nadzieja, że już coraz bliżej, bo szyjka ładnie pracuje i jest rozwarcie na 1-2 cm.
A z moim nie powinnam nic przytyćMimi przybrałam równe 20 kg. Z moim BMI powinnam niby do 10 przytyć, ale szczerze nie wiem jak by to było możliwe... No nic, trzeba się będzie wziąć za siebie po wszystkim, co innego pozostaje![]()
Cukrzyca jest okropna. Wiem bo moja babcia miała.Współczuję cukrzycy... ja nie poradzilabym sobie z dietą. Ta choroba mnie przeraża... postanowiłam że po urodzeniu wezmę się za siebie.
Biustonosze 2 mam lepsze i nigdy już nie kupię tanich. Cyce są ładnie podniesione i podtrzymane. Dałam za 1 około 100 zł ale jaka jakość. Mam z firmy Ava. Polecam.
Dzisiaj dzień spokojnie mija. Jeszcze umyje podłogę i mam czyste mieszkanie. Jutro jedziemy na festyn do okolicznego miasta a później do rodziców bo mama wraca
z Niemiec i będziemy tam nocować.