Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadza się [emoji4] czuję się ogólnie dobrze, jedynie co, to mdłości dają o sobie znać...Mimi, śliczne te komplety.
Paula, to jutro ważny dzieńa jak się czujesz ogólnie?
Do mnie dotarla moja książka o IO i nie mogę odłożyć
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znać jak się udało spotkanieZgadza się [emoji4] czuję się ogólnie dobrze, jedynie co, to mdłości dają o sobie znać...
![]()
Tak, super książkaKa, też masz tą Dominiki Musiałowskiej? [emoji4]
Mi dziś jeszcze przyszła ta o jedzeniu z niskim IG. Nie powiem, przepisy fajne na 1 rzut oka. Nie ogarniam tylko tego, że tam proponują jeść większe porcje i ogólnie więcej, niż jem teraz (a nie głodzę się jakoś szczególnie), a waga mi ciągle stoi [emoji44]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
A liczylas kalorycznie ile wychodzą Twoje posiłki?Ka, też masz tą Dominiki Musiałowskiej? [emoji4]
Mi dziś jeszcze przyszła ta o jedzeniu z niskim IG. Nie powiem, przepisy fajne na 1 rzut oka. Nie ogarniam tylko tego, że tam proponują jeść większe porcje i ogólnie więcej, niż jem teraz (a nie głodzę się jakoś szczególnie), a waga mi ciągle stoi [emoji44]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
1500 to mało przy naszej wadzeTak, super książka![]()
A liczysz sobie jakoś kaloryczność? Może jesz za mało i organizm się buntuje? Jak się jest długo na diecie, to te 1500 raczej powinno być. U mnie jak narazie -2 kg od kiedy zaczęłam znów dietę na poważnie, czyli w 2 tygodnie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Duży jak na 3lata ale gruby nie jest. Nie widać po nim tych 23kgTo moj synek ciuchy na 110 cm nosimy.