Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ojej, to jeszcze tyle do bety trzeba czekaćKa, dopiero 19dc, ale miałam wczas wywoływaną owu, zastrzyk miałam dokładnie tydzień temu [emoji110]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, tak, wiem [emoji6] szczególnie, że z dziewczynki w chłopca łatwiej żeby się zmieniło niż odwrotnie [emoji16] a że 99% to lekarz powiedział, nie tylko dlatego, że nie wystawało nic, ale widział narządy [emoji6] jakby nie było to będzie dobrze [emoji4]Agunia to ja mam 37, chociaż w szafie mam też buty 36 i 38 więc trudno mi wybrać jaki aktualnie mam rozmiar przy danym bucie [emoji14] już nie mówiąc o szerokiej stopie która nie mieści się w żadne sandały i wielgachnych kostkach przez które nie przeciągnę żadnego zameczka w wyższych butkach
Co do kaszek- czytasz składy tych które kupujesz>? Niektóre składają się głównie z cukru lub syropu glukozowo fruktozowego..
Mimi tak czekałam na wiadomość, że zasnęłam [emoji14]
Ciesze się bardzo ,że Filip zostaje Filipem- pewnie kolejna zmiana byłaby wkurzająca [emoji14]
Dawaj teraz znać jak się będzie coś dziać
Paula gratuluję córeczki- chociaż może wstrzymaj się z taką 99% pewnością bo tu się dziwne rzeczy potrafią dziać [emoji14]
Ka koniecznie zwiększ dawkę, zwłaszcza teraz na jesień kiedy tego naturalnego słońca jest zdecydowanie mniej.
Colorado u mnie podwyższona temperatura i kiepskie samopoczucie jak na przeziębienie były pierwszymi objawami ciążyTrzymam mocno kciuki
![]()