reklama

Otyłość w ciąży

Oj Szafirek, już bliżej niż dalej :). Ja ostatnio coraz bardziej tęsknię za stanem błogosławionym.
Byliśmy we wtorek na szczepieniu. Filip wazy 8,6 kg i mierzy 72 cm. Następne szczepienie dopiero maj/czerwiec :-) :)
Dzisiaj mam zamiar uskutecznic dlugi spacer, tylko ciekawe czy mój Synek też ma takie plany.

Mimi jak wczorajsza wizyta w przychodni?

reklama
Oj Szafirek, już bliżej niż dalej :). Ja ostatnio coraz bardziej tęsknię za stanem błogosławionym.
Byliśmy we wtorek na szczepieniu. Filip wazy 8,6 kg i mierzy 72 cm. Następne szczepienie dopiero maj/czerwiec :-) :)
Dzisiaj mam zamiar uskutecznic dlugi spacer, tylko ciekawe czy mój Synek też ma takie plany.

Mimi jak wczorajsza wizyta w przychodni?
To do dzieła :)
Mały pięknie przybrał. Moim zdaniem nawet za dużo.... waży 3920 [emoji4]tydzień temu 3600.
Moim zdaniem źle go wazyli w szpitalu. Ale tam była waga szalkowa więc błąd pomiaru bardzo prawdopodobny....
My dziś byliśmy na 20minutowym spacerku. Pogoda była piękna [emoji1]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Kasia duży chłopczyk:* Pięknie Ci rośnie:)
Mimi no to wszystko super u Was:* Cieszę się;) Moi niby też:p Ale pokupowałam na zaś;) Dominik nos r.68 więc kupiłam dresiaki,bluzy i bluzki na 74 i 80;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia duży chłopczyk:* Pięknie Ci rośnie:)
Mimi no to wszystko super u Was:* Cieszę się;) Moi niby też:p Ale pokupowałam na zaś;) Dominik nos r.68 więc kupiłam dresiaki,bluzy i bluzki na 74 i 80;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No w sumie można pokupic większe. Później muszę zerknąć [emoji5]

Filip Tak jak wcześniej zjadal malutko tak teraz juz sie rozrecil i je 70-100ml

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry