Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jak robiłam to nie mógłam uwierzyć, bo sprawdzałam tylko na wszelki wypadek bo szłam do dentysty na dłuższe leczenie [emoji6] jak wracałam to kupiłam jeszcze jeden innej firmy i też wyszedł, to dopiero wtedy uwierzyłam bardziej, a przez kolejny tydzień codziennie robiłam jeszcze testy bo to było dla mnie takie nie do uwierzenia [emoji16] i faktycznie jest tak, że rzadko kiedy testy się wybarwiają jak nie ma bhcg [emoji6] to trzymam kciuki z całej siły [emoji4]Paula, no mam taką malutką cichutką nadzieję, że to jednak pozytyw. Poczytałam trochę o tych testach. Kreski kontrolne wybarwiają się tylko i wyłącznie pod wpływem hcg. No i ta moja druga krecha jest równa, dość dobrze widoczna, nie tak zwany cień cienia. Wcześniej z tej samej firmy robiłam, no i nawet po czasie były białe jak wizir. Ewentualnie z innych firm to pod kątem pod światło widać było jakby rowek na kreskę, która miałaby się ewentualnie pojawić.
Jutro będę znowu testować, poczekam te 5 min [emoji14] tylko że mam już inny test.
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom