Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jak robiłam to nie mógłam uwierzyć, bo sprawdzałam tylko na wszelki wypadek bo szłam do dentysty na dłuższe leczenie [emoji6] jak wracałam to kupiłam jeszcze jeden innej firmy i też wyszedł, to dopiero wtedy uwierzyłam bardziej, a przez kolejny tydzień codziennie robiłam jeszcze testy bo to było dla mnie takie nie do uwierzenia [emoji16] i faktycznie jest tak, że rzadko kiedy testy się wybarwiają jak nie ma bhcg [emoji6] to trzymam kciuki z całej siły [emoji4]Paula, no mam taką malutką cichutką nadzieję, że to jednak pozytyw. Poczytałam trochę o tych testach. Kreski kontrolne wybarwiają się tylko i wyłącznie pod wpływem hcg. No i ta moja druga krecha jest równa, dość dobrze widoczna, nie tak zwany cień cienia. Wcześniej z tej samej firmy robiłam, no i nawet po czasie były białe jak wizir. Ewentualnie z innych firm to pod kątem pod światło widać było jakby rowek na kreskę, która miałaby się ewentualnie pojawić.
Jutro będę znowu testować, poczekam te 5 min [emoji14] tylko że mam już inny test.
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom