Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Colorado mocno trzymam kciuki!!! Tylko nie trzymaj nas jutro długo w niepewności Ja przez kilka miesięcy kiedyś też testy robiłam ale nigdy nawet po czasie nie było śladu drugiej kreski. Oby jutro pojawiła się druga to byś miała wspaniały prezent świąteczny
Zuza podziel się Ja w tym roku wszystko sama robię bo wigilia u nas i ma być 12osób ....a do tego 20mamy na szczepienie z Michasiem i nie widzę tego... a i jeszcze na chrzciny muszę porobić....a barszcz też preferuję krakusa
Zuza, ale produkcja pierników [emoji7] Ja swoje pierniko dziś podzieliłam, pozawijałam i tylko zrobię polewę przed podaniem. Do tego będzie sernik i tyle z ciast. U mnie mama robi barszcz, uszka i pierogi a resztę ja
Colorado, wciąż jestem w szoku od Twoich wiadomości i też mi w głowie siedzisz. Kibicuję Ci bardzo mocno! I wstań jutro wcześniej, bo będziemy od świtu zaglądać [emoji16]
Agunia to też masz robotę :/ Trzymam mocno kciuki aby Michaś dobrze zniósł szczepienie! :*
Kattaya dziękuję :* Szkoda że mój Kuba już jest zbyt dorosły na robienie pierniczków Od babci dostał pisaki cukrowe i kolorowe posypki to mam nadzieję, że z dekorowaniem mnie samej nie zostawi.
Jakie ciasta pieczecie dziewczyny?
Ja też miałam kilka podejść do barszczu no ale ile razy można się wkurzać że nie wychodzi...
Agunia u nas też prawdopodobnie szczepienie przed świętami. Chyba że pediatra odlozy. Mały trochę kicha i tak jakby nos miał zatkany ale gdzieś głęboko....
Zuza nieźle naprodukowaliscie.
U nas już są wylukrowane i ozdobione [emoji1]
Wczoraj musiałam jechać specjalnie po ozdoby hehe też kupiłam pisaki brokatowe. Aleee była radocha hehe