reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, mam dzisiaj prenatalne II trymestru [emoji4]

oar8csqvvoff0edf.png
Kciuki zaciśnięte [emoji5][emoji110][emoji110][emoji110]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Mi szybko minęły, ale czuję się strasznie zmęczona. Dużo się działo, dużo było do zrobienia, ale i tak było fajnie. Gorzej, że moi rodzice wpadli na pomysł, że w przyszłym roku święta u nas będą... Trochę się boję, czy dam radę ogarnąć małe dziecko, dom i 10 osób

oar8csqvvoff0edf.png

Dziewczyny kiedy wasze brzuchy zaczęły być widoczne? Szczupła nie jestem, dopiero 10tc a mi spodnie nie pasują a do tego tak mi się zaokraglil charakterystycznie brzuch, że ludzie to zauważają. Myślałam, że przy nadwadze zacznie być widoczny dużo później. Póki co nie przytyłam ani grama (na szczęście!), w Święta też nie pojadlam, bo apetytu brak... Jak to było u Was z brzuszkami?
U mnie też bardzo wcześnie brzuch się zaokrąglił a myślałam że przez oponke nie będzie widać. Pokazuje zdjęcie z 9+6..15.08.2017.JPG
A później już jak szalony rósł i mam wrażenie, że teraz trochę przystopował.

Agunia i jak impreza się udała :)?

Paula trzymam kciuki :)

Załączniki

• 15.08.2017.JPG
    15.08.2017.JPG
    336,1 KB · Wyświetleń: 123
U mnie też bardzo wcześnie brzuch się zaokrąglił a myślałam że przez oponke nie będzie widać. Pokazuje zdjęcie z 9+6..Zobacz załącznik 833415
A później już jak szalony rósł i mam wrażenie, że teraz trochę przystopował.

Agunia i jak impreza się udała :)?

Paula trzymam kciuki :)
O dokładnie coś takiego mam :) mój suwaczek się aktualizuje jak chce, ale mam wlasnie 9+6 dziś :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Witajcie po świętach dziewczyny :) trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze, dawajcie znać!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :) Jak ja się cieszę że już po świętach :) Dziś pojechali ostatni goście ufff...i powoli wszystko wraca na właściwy tor.
Szafirek chrzciny udane ale jedyne o czym marzyłam to żeby szybko się skończyło a tu jak na złość w domu już o 12bylismy a ostatni goście po 21wyszli...mąż padł... I wszystko sama musiałam posprzątać a jeszcze ze w kościele było zimno jak w kostnicy to Michaś zaczął kichać i kaszleć ,więc nockę miałam z głowy....
Paula dasz radę ja sama przygotowałam w tym roku Wigilię na 12osob a do tego chrzciny i jeszcze żyje ;)Super że usg udane :) A jakie imię wybraliście ?
Co do brzucha u mnie długo nie było widać .W sumie nawet sąsiedzi do samego końca nie wiedzieli że w ciąży byłam;)

Do góry