Mimi2330
Fanka BB :)
Kciuki zaciśnięte [emoji5][emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny, trzymajcie kciuki, mam dzisiaj prenatalne II trymestru [emoji4]
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki zaciśnięte [emoji5][emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny, trzymajcie kciuki, mam dzisiaj prenatalne II trymestru [emoji4]
![]()
U mnie też bardzo wcześnie brzuch się zaokrąglił a myślałam że przez oponke nie będzie widać. Pokazuje zdjęcie z 9+6..Dziewczyny kiedy wasze brzuchy zaczęły być widoczne? Szczupła nie jestem, dopiero 10tc a mi spodnie nie pasują a do tego tak mi się zaokraglil charakterystycznie brzuch, że ludzie to zauważają. Myślałam, że przy nadwadze zacznie być widoczny dużo później. Póki co nie przytyłam ani grama (na szczęście!), w Święta też nie pojadlam, bo apetytu brak... Jak to było u Was z brzuszkami?

O dokładnie coś takiego mamU mnie też bardzo wcześnie brzuch się zaokrąglił a myślałam że przez oponke nie będzie widać. Pokazuje zdjęcie z 9+6..Zobacz załącznik 833415
A później już jak szalony rósł i mam wrażenie, że teraz trochę przystopował.
Agunia i jak impreza się udała?
Paula trzymam kciuki![]()